DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/16°
FacebookXInstagramYouTube

Ergenekon Sanığı Çatışmada Öldü!

Ergenekon Davası'nda, Cumhuriyet Gazetesi'ne saldırıdan yargılanan Fatih Derdiyok çıkan silahlı çatışmada öldürülürken, Murat Aplak ağır yaralandı. Bora Ballı ise olaydan yara almadan kurtuldu. Polis olayı aydınlatmak için soruşturma başlattı.

  • | Medya Spot

Esenyurt'tan önceki gece saat 23.30'da bir çatışma olayı yaşandı. İki grup arasında çıkan çatışmada Cumhuriyet Gazetesi'ne 2008 yılında molotof kokteyli atmaktan Bedirhan Şinal ile birlikte yargılanan Fatih Derdiyok pompalı tüfekle öldürüldü. Aynı davada yargılanan isimlerden M. Aplak ağır yaralandı.

Ergenekon Davası’nda, Cumhuriyet gazetesine saldırının sanıkları Fatih Derdiyok, M. Aplak ve B.Ballı Önceki gece üç arkadaş, araç kiralama şirketinin sahipleriyle buluştu. Çıkan tartışma silahlar çekildi. Çatışmada pompalı tüfekle vurulan Derdiyok hayatını kaybetti, Aplak ağır yaralanırken Ballı kaçtı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Derdiyok Ergekon’da 4 yıl tutuklu yargılanmış ve 2011’de bırakılmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz