Ersun Yanal, Galibiyetle Döndü
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Corendon Alanyaspor sahasında Medipol Başakşehir’i ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda heyecanı artan mücadelede 54. dakikada Efkan Bekiroğlu ile 1-0 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Alanyaspor 4 maç sonra galibiyetle tanıştı.
- | Medya Spot
Francesco Farioli’nin takımdan ayrılmasıyla Ersun Yanal'ı getiren Alanyaspor, ilk maçına Medipol Başakşehir karşısında çıktı. Ligde oynadığı son 4 maçta da galibiyet alamayan Alanyaspor, rakibini yenerek çıkış yaşamak istiyordu. Ersun Yanal'ın öğrencileri zorlu rakibini 1-0 mağlup ederek derin bir nefes aldı.
EFKAN, TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ
Karşılaşmada dakikalar 54'ü gösterdiğinde Efkan Bekiroğlu ceza sahasında yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Efecan'ın vuruşunda top, kaleci Volkan Babacan'dan döndü ve Efkan'ın önüne düştü. Boş kaleye meşin yuvarlağı gönderen Efkan, skoru 1-0 yaptı.
KIRMIZI KART ÇIKTI
Mücadelenin 69. dakikasında ise Alanyaspor'da Leroy Fer, direkt kırmızı kart gördü. Rakibi Berkay'ın ayağına arkadan basan Fer, maçın hakeminin oyunu durdurmasıyla direkt olarak oyun dışına alındı.

YORUMLAR
Yorum Yap