Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8596
EURO
43,8342
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.048,590
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FETULLAH GÜLEN GÜNEYDOĞU'YA EL ATTI!
FETULLAH GÜLEN GÜNEYDOĞU YA  EL ATTI!
 
Fethullah Gülen, yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle yayınladığı bir yazıda, BDP'lileri kızdıracak bir istekte bulundu.
 
18.10.2011 - 16:46

Fethullah Gülen, yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. "Açlara ve muhtaçlara bayram sevinci mutlaka yaşatılmalı" diyen Gülen, "Bugüne kadar bir kurban kesen, mümkünse bu sene iki tane kessin. Gücü yeten üç tane kessin. Bir tanesini Somali'ye göndersin. Fakat imkânı olan herkes Güneydoğu ve varoşlarda yardım bekleyenlere de bayram ettirsin." ifadelerini kullandı.

Gülen, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasında ötürü haftalık olarak yazılarını yayımladığı internet sitesinden bu kez de Somali ve Güneydoğu ile ilgili çağrıda bulundu.

GÜNEYDOĞU'YA YARDIM EDİN

Gülen, Güneydoğu'da yaşananlara da dikkat çekti. İmkanı olanların daha fazla kurban kesmesini ve kestikleri kurbanları Güneydoğu'ya da göndermeleri çağrısında bulundu. Gülen, ''Fakat imkânı olan herkes Güneydoğu ve varoşlarda yardım bekleyen insanlara da bayram neşesi yaşatılmasına mutlaka iştirak etsin." diye konuştu.

ÇÖZÜLMELERE MEYDAN VERİLMEMELİ

Bölgede yaşanan terör olaylarına da işaret eden Gülen, "Hasbî ruhlar, kendilerinden ziyade o bölgelerdeki kardeşleri için tir tir titremelidir. Zira, bugün birileri tarafından bir kısım çatlama, kırılma ve kopmalar hasıl etmek için gösterilen korkunç gayrete karşı mutlaka muhteşem surlar oluşturulmalı ve o türlü çözülmelere asla meydan verilmemelidir." ifadelerini kullandı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FLAŞ.. BİTLİS'TE PATLAMA, 5 POLİS ŞEHİT!

FACEBOOK'TAN HAKARETE 2 YIL HAPİS İSTEMİ

BAKAN'DAN GÜNCELLEME AÇIKLAMASI!
»  MAHKUMLARI KISA DEVRE YAKMIŞ!
»  HİZBULLAH'TA HERKES SERBEST!
»  ŞIRNAK'TA POLİS'E SALDIRI
»  İŞKENCE İDDİALARINA SERT AÇIKLAMA
»  MURAT KARAYILAN: TUTUKLANMADIM!
»  "İLK DEĞİLİM, SON DA OLMAYACAĞIM"
»  CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AÇLIK GREVİNDE!
»  "YENİ STATÜKO İSTEMİYORUZ"
»  TARİHİ TAKAS'TA TÜRKİYE'YE KRİTİK ROL
»  VATANDAŞTAN, GÜL'E İLGİNÇ MEKTUPLAR!
»  2 BİN 400 TERÖRİST TESLİM OLDU!
»  "BUGÜN OLSA YİNE YAPARIM"
»  TÜRKİYE İÇİN GİZLİ EYLEM PLANI!
»  ANAYASA ÇALIŞMALARI BU HAFTA BAŞLIYOR!
»  AK PARTİ, ZAMLARI NASIL SAVUNACAK?
»  SİPERDE KAMUFLAJLI CUMHURBAŞKANI
»  BAKAN BAĞIŞ SUBAY ÖĞRETMENLERE TAKTI
»  KORSAN GÖSTERİDE PATLAMA
»   DOKTORLARI İÇİN YENİ DÜZENLEME
»  OLAY YARATAN ANLAŞMA TBMM'DE
»  PKK YANLILARI İSTANBULU DAĞITTI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.