Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FLAŞ..FLAŞ.. BAŞBAKANLIK'TAN AÇIKLAMA
FLAŞ..FLAŞ.. BAŞBAKANLIK TAN AÇIKLAMA
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da teröristlere karşı yürütülen operasyonda 13 askerin şehit düşmesi ve 7 askerin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’e bir başsağlığı mesajı gönderdi.
 
14.7.2011 - 19:56

Kararlılığımız güçleniyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da teröristlere karşı yürütülen operasyonda 13 askerin şehit düşmesi ve 7 askerin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’e bir başsağlığı mesajı gönderdi.

Başbakan mesajında, "Türkiye, demokrasiden, hukuktan ve kardeşlikten asla taviz vermeden, terörün de, onun gerisindeki güçlerin de üstesinden gelmeyi başaracaktır. Şehitlerimizin acısı yüreklerimizi dağlarken, terörle mücadele konusundaki kararlılığımızı da güçlendirmektedir" dedi.

Başbakan Erdoğan’ın mesajı şu şekilde:

“Diyarbakır’da teröristlere karşı yürütülen operasyonda 13 askerimizin şehit düşmesi ve 7 askerimizin yaralanması milletçe hepimizde derin bir teessür ve üzüntüye neden olmuştur.

Ülkemizin bekası ve milletimizin huzuru için canlarını vererek şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimizin, yine bu uğurda gece-gündüz mücadele veren güvenlik güçlerimizin fedakârlıkları her türlü takdirin üzerindedir.

Bu eylemlerin ve arkasındaki güçlerin amacı apaçık ortadadır. Türkiye cumhuriyeti, diğer bütün sıkıntıları gibi, terör sorununun da üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahiptir.

Türkiye, demokrasiden, hukuktan ve kardeşlikten asla taviz vermeden, terörün de, onun gerisindeki güçlerin de üstesinden gelmeyi başaracaktır. Şehitlerimizin acısı yüreklerimizi dağlarken, terörle mücadele konusundaki kararlılığımızı da güçlendirmektedir.

Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, milletimize ve de sizin şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına başsağlığı diliyorum



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HAİN SALDIRIYA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

HAİNLER, YEMEK MOLASINDA SALDIRDI!

'HERKES AKLINI BAŞINA TOPLAMALI'
»  HAİN SALDIRI'YA BDP'DEN İLK TEPKİ
»  13 ŞEHİDİN ARDINDAN ANKARA'DA ACİL ZİRVE
»  FLAŞ..FLAŞ.. DİYARBAKIR'DA 13 ŞEHİT
»  MİLLETVEKİLLERİNE 3. PERSONEL MÜJDESİ
»  MÜJDAT GEZEN, APTAL DAVASINDAN KURTULDU
»  PKK YİNE İŞÇİ KAÇIRDI!
»  14 PKK'LI TESLIM OLDU
»  İZMİR'DE EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ
»  DANIŞTAY'DAN ÖZEL MUAYENEYE VİZE!
»  YEMİN'E KARŞILIK HATİP DİCLE ISRARI!
»  ERGENEKON HAKİMİ CANLI YAYINDA AĞLADI
»  ERGENEKON'DA HAKİM ŞOKU
»  GÜL'ÜN BULGARİSTAN İZLENİMLERİ TWİTER'DE
»  YENİ VEKİLLERİN OYLAMA ACEMİLİĞİ
»  MECLİS'TE GÜNÜN FOTOĞRAFI
»  DAVUTOĞLU'NUN RESTİNE FULE'DEN YANIT!
»  ERDOĞAN'DAN BDP'YE 'UZLAŞIN' ÇAĞRISI
»  MECLİS'TEN 61. HÜKÜMETE GÜVENOYU!
»  CHP: ÖZEL YETKİLİ MAHKEMELER KALDIRILSN
»  DANIŞTAY'DAN FLAŞ BAŞÖRTÜSÜ KARARI
»  BURÇİN BİLDİK'İN EŞİNDEN KÖTÜ HABER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.