DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

Facebook'tan Yeni Şafak'a Şok!

Yeni Şafak gazetesinin "10 milyon" takipçisi bulunan Facebook sayfası, Facebook yönetimi tarafından kapatıldı.

  • | Medya Spot

Duruma tepki gösteren Yeni Şafak gazetesi bir açıklama yayınlayarak Facebook'un kendilerine sansür uyguladığını iddia etti.Ancak olayın içinde farklı kurnazlıkların olduğu iddia edildi.
 
Facebook'un kendilerine sansür uyguladığını iddia eden ve dayanışma çağrısı yapan Yeni Şafak gazetesi,  “Facebook, Yeni Şafak’ın Türkçe, Arapça ve spor sayfalarını kapatarak görülmemiş bir sansüre imza attı. Yeni Şafak’ın görüştüğü Facebook yöneticileri herhangi bir çözüm üretmediği gibi sayfalarımızın açılması yönündeki başvuruları da dikkate almadı." ifadelerini kullandı.
 
Sayfalarının "PKK yanlısı" hesaplar tarafından kapatıldığını iddia eden gazete "Yeni Şafak, her fırsatta sözde ‘ifade özgürlüğü’ savunuculuğu yapan ve bu uğurda devletlere bile kafa tutan Facebook’un Türk basına vurduğu bu darbeyi yerel ve uluslararası düzeydeki hukuki platformlarda sürdürmek için çalışma başlattı.” diye yazdı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz