DOLAR
50,047
▲%0.06
EURO
56,322
▲%0.2
ALTIN
6637,30
▲%1.55
BIST-100
11421
▼%-0.5
Ankara hava durumu7/12°
FacebookXInstagramYouTube

Fatih Portakal'ın Yeni İmajı

Tatilde imaj değiştirip sakal bırakan Fatih Portakal, imajında bir yenilik daha yaptı ve gözlük takmaya başladı

  • | Medya Spot

14 Ağustos pazartesi günü Fox Ana Haber'e dönmeye hazırlayan Fatih Portakal'ın tatlı bir sıkıntısı var.

Tatile çıktıktan sonra imaj değiştirerek sakal bırakan ve 15 Temmuz özel yayınına sakallı olarak çıkan Fatih Portakal, imajında bir yenilik daha yaptı.

Gözlük takmaya başlayan Fatih Portakal, 14 Ağustos akşamı Fox Ana Haber'i sunmaya hangi imajıyla çıkacağına karar veremedi.

EKRANA NASIL DÖNECEĞİNE KARAR VEREMEDİ!

İnstagram hesabından sakallı ve gözlüklü fotoğrafını paylaşan Fatih Portakal, "Yeni sezon, yeni görünüş mü? Sakal ve gözlük mü? Sakalsız gözlük mü? Sadece sakal mı? Ya da hiçbiri mi? Değişim iyidir de henüz karar veremedim" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz