DOLAR
49,997
▲%0.05
EURO
55,997
▲%0.04
ALTIN
6326,07
▼%-0.22
BIST-100
11024
▲%0.56
Ankara hava durumu11/17°
FacebookXInstagramYouTube

Fener'de 4 Futbolcuya Kocaman Kesik

Sezon sonuna kadar ligde puan kaybına tahammülü olmayan ve kalan 10 haftada 30 puan hedefleyen sarı lacivertlilerde, kötü gidişin faturası 4 isme kesildi

  • | Medya Spot

Aykut Kocaman'ın Akhisar maçında görev yapan takımda önemli bir değişime gitmesi bekleniyor. Tecrübeli hocanın Isla, Skrtel, Valbuena ve Fernandao'yu kulübeye çekeceği öğrendi.

Kocaman bu isimlerin yerine Şener, Neto, Aatif ve Soldado'ya görev verecek. Aldığı eleştirilere rağmen Josef- Mehmet Topal ikilisini bozmayı düşünmeyen Kocaman, Mehmet Ekici'ye yine ikinci yarı şans verecek.

Cezası biten Alper Potuk da yedek kulübesinde oturacak. Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte çıkışa geçmek isteyen ve artık kaybı düşünmeyen Kocaman, böylece radikal kararını da hayata geçirecek... Yeni Malatyaspor maçındaki olası puan kaybı sonrasında ise ağır cezaların gelmesi de bekleniyor.

İşte, Fenerbahçe'nin Malatya deplasmanında sahada olması beklenen muhtemel ilk 11'i...

Volkan Demirel - Şener, Neto, Neustadter, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef - Dirar, Giuliano, Aatıf - Soldado. (Takvim)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz