DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,491
▲%0.5
ALTIN
6654,20
▲%1.81
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Göztepe’de Hakem İsyanı

Süper Lig’in 33. haftasında Göztepe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, maç sonrası beIN Sports’a yaptığı açıklamada, maçın hakemi Koray Gençerler’e tepki gösterdi.

  • | Medya Spot

 

Ersan Parlatan, sayılmayan gol ile ilgili “İptal edilen golümüz var. Oyuncumuz orada yere basarken ayağını nereye götürebilir? Bunlar nasıl kararlar? Utanç duyuyoruz böyle kararlardan gerçekten. Bu hakem kararlarından çok şaşkınız” ifadelerini kullandı.

Maçın da kısa bir değerlendirmesini yapan Parlatan “Futbol adına doğru şeyler yaptık. Üçüncü bölgede gayet etkiliydik ama bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Çevirdiğimiz gol de ne yazık ki VAR tarafından iptal edildi” dedi.

ÜÇ KEZ VAR’A GİTTİ
Koray Gençerler mücadelede 3 kez VAR'dan yararlandı.

İlk olarak maçın 22. dakikasında Adem Büyük'ün attığı golde VAR'a gitti ve pozisyonu izledikten sonra golü iptal etti. 49. dakikada da Galatasaray'ın attığı penaltıda VAR uyarısıyla kaleci Beto’nun düdükten önce hareketlenerek kale çizgisini ihlal ettiği gerekçesiyle penaltıyı tekrar ettirirdi.

42 yaşındaki hakem son olarak da 66. dakikada Stefano Napoleoni’nin attığı golde VAR'a gitti. Gençerler gol öncesinde Halil Akbunar’ın, Marcelo Saracchi’ye faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz