Vural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, İsrail’in İstihbarat Servisi MOSSAD ajanlarıyla gizli ilişkisi olduğunu öne sürerek, kendisinden açıklamasını istediği bazı sorular sormuştu. Ancak aradan geçen bunca zamana rağmen bu konuda Gökçek, en ufak bir açıklama yapmadı ve sorular havada o görüşmede sır olarak kaldı.
Şimdi bir geri dönüş yaparak MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın gökçek'e elindeki fotoğrafı göstererek TBMM'de yaptığı basın toplantısında neler söylemişti ve hangi sorulara cevap vermesini istemişti.Onu bir hatırlayalım.

MHP’den Gökçek’e ağır itham: MOSSAD ajanlarıyla ilişkini açıkladı.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, İsrail’in İstihbarat Servisi MOSSAD ajanlarıyla gizli ilişkisi olduğunu öne sürdü
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, İsrail’in İstihbarat Servisi MOSSAD ajanlarıyla gizli ilişkisi olduğunu öne sürerek, “Gökçek Ankara’da Haziran 2006’da Glocal diye bir forum düzenledi. Bu Glocal forumunun başında David Kimche bulunmaktadır. Bu kişi MOSSAD’ın ikinci adamıdır. İsrail’in istihbarat örgütünün ikinci adamının Gökçek’le ilişkisi ne?” diye sordu.
Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Gökçek hakkında yeni iddialar ortaya attı.
Gökçek’in bugüne kadar yolsuzluk iddialarıyla ilgili belgelere yanıt vermediğini belirten Vural, “Sayın Gökçek Ankara’da imar rantının, su, otopark, hafriyat, mezarlık, sayaç rantının nereye gittiğini ilişkin ve Ankaralının nasıl soyulduğuna yönelik iddialara cevap vermeksizin meseleyi daha siyasi polemiklere indirgeme yoluna gitmiş ve özellikle ülkücüler ve milliyetçiler üzerinde oyun oynamaya başlamıştır” dedi.
Melih Gökçek’in ne ülkücü ne de milliyetçi olduğunu savunan Vural şöyle dedi:
"BİZLER MÜCADELE EDERKEN GÖKÇEK KARYOLASININ ALTINA SAKLANDI"
“Ülkücülük bir dava adamı olmak demektir. Dolayısıyla ülkücüler kimsenin adamı değildir. Adamcılık yapanlar da ülkücü değildir. Onun için Gökçek de ülkücülüğü bilmemektedir. Hayatının hiç bir noktasında da davası olmamış birisidir. Ne ülkücülüğü, ne milliyetçiliği ne de muhafazakarlığı bilmektedir. Onun için varsa yoksa koltuk sevdasıdır. Koltuk uğruna her türlü değeri yapar ve fitne-fesat oluşturmaktan kaçınmayan bir yaklaşım tarzıdır. Bizler mücadele ederken, Melih Gökçek karyolasının altında saklanıyordu, bunu herkes böyle bilir. Dolayısıyla bu adamın davasının ne olduğunu bu yolsuzluk dosyaları ortaya koymaktadır. Davası olmayan bu adamın siyasi parti yelpazesinde yer aldığı partileri görüyorsunuz. Bir oraya bir oraya.ö
Gökçek’in MHP üzerinden senaryolar kurduğunu öne süren Vural, aslında bu tavrıyla kendi partisi üzerinde de fitne ve fesat oluşturduğunu, bu siyaset anlayışıyla gıybet siyaseti yaptığını söyledi.
Vural, Ankaralıların böyle bir belediye başkanını hak etmediğini vurgulayarak, sağ siyaset anlayışıyla hiç bir alakası olmadığını söyledi.
Vural, Gökçek’i geçmiş dönemlerde ünlü ABD Dallas dizisindeki Ceyar karakterine benzeterek, “Bizim hakkımızda tehdit oluşturup burnumuzdan fitil fitil getirecekmiş. Sen kimsin? Yargı elbette bu hesabı soracaktır” dedi.
"MOSSAD AJANLARIYLA İLİŞKİSİ NE?"
Vural, “Gökçek Ankara’da Haziran 2006’da Glocal diye bir forum düzenledi. Bu glocam forumunun başında David Kimche bulunmaktadır. Bu kişi MOSSAD’ın ikinci adamıdır. MOSSAD’ın, İsrail’in istihbarat örgütünün ikinci adamının Gökçek’le ilişkisi ne?” diye sordu.
Gökçek’in bu kişiyle olan ilişkisini herkesin merak ettiğini ifade eden Vural şöyle dedi:
“Glocal organizasyonun amacı şudur, şehir yönetimlerinin global yönetimlerini oluşturmak. Milli Devletleri ortadan kaldırmak. Şehir devletlerinin etkili olmasını amaçlayan bir organizasyondur. Sayın Gökçek’e bunlar bir de barış ödülü vermişlerdir. Melih Gökçek yahudi bir organizasyon yöneticileriyle ne ilişkisi vardır. Glocal forumunun bir de gençlik federasyonu vardır. Bu Glocal Fedarsyonun iki Türk üyesinden biri de Osman Gökçek’tir. Bunlar nasıl ilişkilerdir?”
"ANKARA RANTI HANGİ BARONLARA GİDİYOR?"
Vural, Gökçek’e şu soruları da yöneltti:
“İsrailli generallerin elinden ne amaçla ödül aldın? Bir belediye başkanının İsrailli generallerle ne işi olur? MOSSAD ajanlarıyla ne işi olur? Bu karanlık ilişkinin anlamı nedir? Nelerin uğruna bu ilişki kuruldu? Kendi partisinin içinde fitne fesat çıkaran bir kişi nelere hizmet ediyor? Ankara rantı nereye kimlere hangi baronlara gidiyor? “ (ANKA)
Sahi bu global toplantı neden yapılmıştı ve Ankara belediyesinin global toplantısı kimlere ve nelere hizmet vermek için gerçekleştirilmişti,bileniniz var mı?
Hani bu günlerde İsrail'le takıntımız varya,aklımıza geldi.Bu ne iştir diye merak işte!