DOLAR
50,155
▲%0.21
EURO
55,957
▼%-0.56
ALTIN
6546,82
▼%-0.75
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu5/10°
FacebookXInstagramYouTube

HADİSE TŞÖRT İŞİNE GİRİYOR

Herkes en iyi bildiği işi yapsa ne güzel olur. Fanlarının yaptırdığı, 'Aşk Kaç Beden Giyer' tişörtlerini çok beğenen Hadise tşört imalatına ve satışına başlamaya karar verdi. Şarkıcı şimdi kendi koleksiyonunu oluşturacak..

  • | Medya Spot

Daha önce kendi adıyla beyaz tişört çıkaran Avşar kız kardeşi Helin'i o işin başına getirmiş ve 2 yıllık ticaretin sonunda büyük zarar uğrayarak şirketini kapatmıştı.
Aynı yarışma programında yan yana jüri koltuklarını paylaştığı Hülya Avşar'ın ticarette yaşadıklarından ders almayan Hadise kendi adını taşıyan tişörtlere imza atmaya karar verdi.
'Fan tasarımı' kıyafetlerin arkasındaki large, medium, small bedenlerinin kısaltması olan 'L-M-S' yazılarını da yaratıcı bulan Hadise, tişörtler benimsenince imalat için düğmeye bastı.
PATENTİ ONDA
"Aşk Kaç Beden Giyer" şarkısı 'patlayınca' Hadise'nin kardeşi Hülya Açıkgöz, Patent Enstitüsü'ne başvurmuş ve o şarkı isminin patentini Hadise'nin üzerine tescil ettirmek için kayıt yaptırmıştı.

KAYNAK: http://www.pabucumunstari.com/haber/1675/hadise-tsort-isine-giriyor-herkes-bildigi-isi-yapsa-yazik-o-da-hulya-avsar-gibi-batacak.aspx#.UPNANRhOgLs.facebook

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz