Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5737
EURO
43,7107
IMKB
9.112,000
ALTIN
4.134,800
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HERKES MEYDANDA, MUMCU TATİLDE
HERKES MEYDANDA, MUMCU TATİLDE
 
Liderler meydanlarda, Erkan Mumcu ise "eşimin peşine takıldım gidiyorum" diyerek, tatile çıktı. Yozgat'ta ise ANAP resmen deprem yaşadı.
 
17.6.2007 - 11:20
Anavatan lideri Erkan Mumcu, son ayların gündemdeki ismi oldu. Aday bile olamayan Mumcu, ailesiyle yurt dışına çıktı. Mumcu, "Eşimin peşine takıldım, gidiyorum" dedi.

AK Parti’den büyük iddialarla ayrılan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin krize girmesinde kilit rol oynayan, ardından DYP ile birleşmede başrole soyunan Anavatan lideri Erkan Mumcu, yurt dışına çıktı.

Seçimler öncesinde birleşme girişimleri hüsranla biten Erkan Mumcu, iki oğlu ve eşi Işın Mumcu ile birlikte Prag’a gitti. Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla İstanbul’dan uçan Mumcu, gazetecilerin siyasetle ilgili sorularına cevap vermedi.

Neşeli görünmeye çalışan Mumcu gazetecilerin "Tatile mi gidiyorsunuz?" sorularına "Hayır. Bugüne kadar eşim benim peşimden geldi. Şimdi ben onun peşinden gidiyorum" dedi.

Mumcu ailesinin dönüş tarihi bilinmiyor.

YOZGAT'TA DEPREM
ANAP Yozgat İl Teşkilatı'nda, aralarında eski il, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 118 kişi istifa ederek, CHP'ye geçen ve Yozgat birinci sıra adayı olan Lütfullah Kayalar'ı destekleme kararı aldı.

KAYALAR'IN ARKASINDAN GİDİYORUZ

Anavatan Partisi'nde istifa eden 118 kişi yaptıkları ortak yazılı açıklamada, geçmişte Kayalar için bu partiye girdiklerini bildirdi. Açıklamada, “Yozgat’ın medarı iftiharı Lütfullah Kayalar’ı seçimlerde desteklemek ve yanında olmak için istifa ediyoruz. Yozgat'a hizmetleri saymakla tükenmeyen sayın Lütfullah Kayalar’ı 22 Temmuz seçimlerinde de yalnız bırakmamak ve ona destek olmak en büyük gayemizdir” denildi.

Kayalar, kısı süre önce Anavatan Partisi'nden istifa ederek CHP'ye geçmiş ve bu partiden Yozgat 1'inci sıra milletvekili adayı gösterilmişti.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KİME NİYET, KİME KISMET!

MECLİS'TE GÖREVE DÖNME TELAŞI

ABD'Lİ GROSMAN'DAN TEHDİT GİBİ UYARI!
»  ''11. CUMHURBAŞKANINI MECLİS SEÇER''
»  ''SEZER İPTALİÇİN BAŞVURUYORSA MUTLAKA BİLDİĞİ VARDIR''
»  ANAYASA MAHKEMESİ ACİL OLARAK TOPLANIYOR
»  TOKİ'NİN MÜTHİŞ ZARARI
»  ATİLE SULTAN SARAYI RESTORE EDİLECEK
»  TÜRKİYE AMERİKA'DAN FÜZE ALIYOR
»  AĞLATAN ŞEHİT ŞİİRİ...
»  CEM UZAN:'' ŞEHİTLERİMİZİN HESABI SORULACAK''
»  ŞIRNAK'TA PATLAMA, 1 ASKER ŞEHİT OLDU
»  ''AKP, DTP İLE KOALİSYON KURAR MI''?
»  DTP'Lİ BELEDİYELERDEN TEPKİ BİLDİRİSİ
»  YSK İTİRAZLARI KARARA BAĞLADI
»  PKK'YA KARŞI TÜRKİYE- İRAN İŞ BİRLİĞİ
»  GENELKURMAY'DAN ÇELİK YELEK AÇIKLAMASI
»  MAYINLARDA "ÖDENEK" SKANDALI MI?
»  SABAH VE STAR'DA DEPREM
»  SINIRDA MAYIN TARAMASI
»  TSK'DAN BİRLİKLERE CEP TELEFONU EMRİ
»  O ADAM GÖZ ALTINA ALINDI
»  SEÇİM'DE ABD KARŞITLIĞINI KULLANANI HOŞ GÖRMEYİZ
»  SEZER, BAKANLIK GÖREVİ İÇİN GÖZ KIRPTI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.