DOLAR
49,998
▲%0.06
EURO
55,963
▼%-0.02
ALTIN
6338,36
▼%-0.02
BIST-100
11029
▲%0.61
Ankara hava durumu11/17°
FacebookXInstagramYouTube

Hande Fırat'tan Yanlış Oldu Eleştirisi

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı olan Ali İhsan Yavuz'un “Hiçbir şey olmasa da kesinlikle bir şey oldu" sözlerinin "çok yanlış" olduğunu ifade etti.

  • | Medya Spot

Yavuz, AKP'nin İstanbul seçimleri için itiraz sürecinde "Hiçbir şey olmasa da kesinlikle bir şey oldu" açıklaması yapmıştı. Yavuz'un bu ifadeleri tartışmalara neden olmuştu. 

Fırat da Yavuz'un ifadelerinin "çok yanlış" olduğunu kaydetti ve  "endişesi olanların hislerini kabarttı" dedi.

AKP'nin YSK'ya üç adet bavulla başvurusunun Yavuz'un ifadelerinin iddialarının ardından arkaya itildiğini söyleyen Fırat, "Gerçek gündeme doğru" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümünde şunları kaydetti:

AK Parti’nin üç bavulda Yüksek Seçim Kurulu’na götürdüklerini tartışacak değilim, inceleyecek olan, yazının girişinde hatırlattığımız kıstaslar gereği karar verecek olan kurul. Cümle o üç bavulu da AK Parti’nin iddialarını da arka sıraya itti.

Neden mi? Hukuki bir başvuru “his” ile açıklanmaya çalışıldı. Diğer yandan “Ne yapıp yapıp İstanbul’u vermeyecekler. YSK baskı altında” spekülasyonuna malzeme oldu. Bu yönde endişesi olanların hislerini kabarttı. Kısacası hiçbir şey olmasa da bu açıklama çok yanlış oldu.

Yazının tamamı için tıklayın

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz