DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,491
▲%0.5
ALTIN
6654,20
▲%1.81
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Hatay Sınırında Ajan Operasyonu

Suriye’de yaralanan Amerikalı kadın istihbaratçı, İHA’ların ve helikopterlerin katıldığı, 2 gün süren film gibi operasyonda kurtarıldı.

  • | Medya Spot

 

Hürriyet'ten Deniz Zeyrek'in haberine Göre 5 Temmuz 2016 Cuma günü ajanslara “sınırda ABD hareketliliği” başlıklı bir haber düştü.

ABD HELİKOPTERLERİ GELDİ
Haberde, iki Amerikan askeri helikopterinin Yayladağı ilçesi yakınlarına indiği, Hatay Valiliği yetkililerinin konuyla ilgili sorulara “Bilgimiz dahilindedir” yanıtını vermekle yetinildiği anlatıldı. İki helikopter Yayladağı’nda panik yaşayan köylüler, gelişmeden yetkilileri de haberdar etti. Bu esrarengiz gelişmenin ayrıntısına Hürriyet ulaştı.

SURİYE’DE GİZLİ OPERASYON
Suriye topraklarında görev yapan Amerikalı kadın ajan, 3 Temmuz tarihinde gizli bir operasyonda yaralandı ve tahliye çağrısı yaptı.

Kadın ajan, ABD’li yetkililere bulunduğu yerin koordinatlarını gönderdi.

ABD’li yetkilerin yaptığı çalışma sonucu, kadın ajanın Yayladağı yakınlarındaki Türkmen dağı bölgesinde bulunduğu tespit edilince kurtarma operasyonu başladı.

HABERİN AYRINTILARI AŞAĞIDAKİ LİNKTE

http://www.hurriyet.com.tr/hatay-sinirinda-ajan-operasyonu-40183954

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz