DOLAR
50,047
▲%0.06
EURO
56,322
▲%0.2
ALTIN
6637,30
▲%1.55
BIST-100
11421
▼%-0.5
Ankara hava durumu7/12°
FacebookXInstagramYouTube

Hollande Kocasını Öldüren Kadını Affetti

2012 yılında kocasını sırtından 3 kurşun ile öldüren ve 10 sene hapis cezasına çarptırılan Jacqueline Sauvage bugün François Hollande tarafından affedildi

  • | Medya Spot

2012 yılında kocasını sırtından 3 kurşun ile öldüren ve 10 sene hapis cezasına çarptırılan Jacqueline Sauvage bugün François Hollande tarafından affedildi.

Le Figaro'da yer alan habere göre, 45 yıldır kendisine şiddet uygulayan kocasını 2012 senesinde öldüren Jacqueline Sauvage'ye, dava boyunca kadın örgütleri destek vermişti. Davaya destek için kurulan ve binlerce üyesi olan derneğin yardımını alan Jacqueline Sauvage, 2015 yılı Aralık ayında 10 yıl ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılmış, sonrasında da Fransa'nın çeşitli yerlerinde François Hollande'nin Jacqueline Sauvage'yi affetmesi için gösteriler düzenlenmişti. Cumhurbaşkanı François Hollande, Jacqueline Sauvage'ı affettiğini açıkladı.

Fransa'da her 3 günde bir kadın, koca şiddeti yüzünden hayatını kaybediyor.

Odatv.com

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz