DOLAR
50,038
▲%0.04
EURO
56,323
▲%0.2
ALTIN
6535,42
▼%0
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Hürriyet'e Bir Yazar Daha Veda Etti

Hürriyet Daily News'in Genel Yayın Yönetmeni ve Hürriyet yazarı Murat Yetkin görevinden ayrıldı.

  • | Medya Spot

Yetkin'in yerine Gökçe Aytulu'nun getirildiği öğrenildi.

Gazete yönetimi tarafından çalışanlara gönderilen mailde Yetkin'in görevini bırakması “Demirören Medya Grubu yönetiminin planladığı değişimin önünü açmak adına” diye açıklandı.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Yetkin'in ayrılmasını çalışanlara attığı mailde şöyle duyurdu:

"Değerli Yöneticilerimiz ve Çalışma Arkadaşlarımız,
 
Hürriyet Daily News (HDN) Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Yetkin, Demirören Medya Grubu yönetiminin planladığı değişimin önünü açmak adına görevinden ayrılma kararı almıştır. Kendisine bugüne kadarki tüm çalışmaları için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.
 
Murat Yetkin’in ayrılması sonrasında, kendisinden boşalan HDN Genel Yayın Yönetmenliği pozisyonuna, 1 Ekim 2018’den itibaren geçerli olmak üzere, halihazırda Hürriyet Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan Gökçe Aytulu atanmıştır.
 
Gökçe Aytulu’ya bu yeni görevinde de başarılarının devamını diliyor, bu değişimin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." 

HDN ve zaman zaman da hürriyet.com. tr'de yazıları yayınlanan Murat Yetkin de ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Yetkin'in o paylaşımı:


 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz