İZMİR'DE DAMAT DEHŞETİ!
İzmir Konak'ta, ayrı yaşadığı eşinin yerini söylemeyen kayınpederini öldürüp, kayınvalidesini bıçakla ağır yaralayan kişi, baldızının 4 yaşındaki kızını kaçırdı.
- | Medya Spot
Alınan bilgiye göre, M. E, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Aylin'in yerini öğrenmek için kayınpederi B. Aybek'in (62) evine gitti.
Eşinin yerini öğrenemeyen M.E, çıkan tartışma sonucu B. Aybek'i başına sert cisimle vurarak öldürdü, Aybek'in boşandığı halde Aybek'le bir arada yaşadığı kayınvalidesi A. Gezer'i (62) ise boynundan 3, sırtından 2 kez bıçakladı. M.E, daha sonra olay anında işte bulunan baldızı A.Aybek'in eve bıraktığı kızı M. Katı'yı (4) da yanına alarak kaçtı.
Ağır yaralanan Ayten Gezer, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Zanlının yakalanması ve M. Katı'nın bulunması için çalışmaların sürdüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
Yorum Yap