DOLAR
50,049
▲%0.06
EURO
56,350
▲%0.25
ALTIN
6540,82
▲%0.08
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

İmamoğlu'nu Fanlarından Adaylık Hamlesi

Alper Yeğin'in ardından sosyal medyada bazı CHP'liler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu 'Cumhurbaşkanı adayı' olarak paylaştı.

  • | Medya Spot

CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı forsu ile yan yana getirilmiş bir fotoğrafını paylaşmış ve paylaşımında, “Gün ola, devran döne, umut yetişe” ifadelerini kullanmıştı.

imamoglu-6.jpg

Paylaşım sosyal medyada gündem olurken, bazı CHP'lilerden de İmamoğlu'nun adaylığına destek geldi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Doruk Utku Kara, CHP Güngören Gençlik Kolu Başkanı Berdan Pala, CHP Tuzla ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Üyesi Filiz Akyol Akar ile çok sayıda belediye meclis üyesi ve partili; Alper Yeğin ile aynı paylaşımı yaparak, İmamoğlu'nun 'Cumhurbaşkanı adaylığına' desteklerini ifade etti. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz