İpek Medya Grubunda Tebligat Direnişi
Koza İpek Grubu'nun Ankara'daki binasında şirket görevlileri ile tebligat görevlileri arasında arbede yaşandı. Ankara'daki binaya girmeye çalışan görevliler ve polislerle şirket yetkileri arasında uzun süren tartışmalar sonrasında ellerinde resmi belgeleri olduğunu söyleyen görevliler, polislerle birlikte içeri girdi.
- | Medya Spot
Olay sonrasında konuşan şirketin bir avukatı, gelen kişilerin kendilerini organize şubeden geldiklerini söyledi ve "Ancak ellerinde resmi belge olup olmadığını sorduk ama olmağını gördük" dedi. Görevlileer, daha sonra polis desteğiyle binaya girdi..
Olay sonrasında konuşan şirketin bir avukatı, gelen kişilerin kendilerini organize şubeden geldiklerini söyledi ve "Ancak ellerinde resmi belge olup olmadığını sorduk ama olmağını gördük" dedi.
Avukat, gelen kişilerin bu durumla ilgili tutanak tutacaklarını söyleyip, gittiklerini belirtti.Şirketin avukatlarından biri, "Siz görevli kişi misiniz, görevlendirme yazısını ibraz eder misiniz dedik. Biz kendisine ısrarla görevli olup olmadığını sorduk. Ben aynı zamanda şirketin de avukatıyım. Kendisi tebliğe uygun ortam yoktur diyerek tutanak tutar giderim dedi. Kendisi tutanak tutacağını söyleyerek ayrıldı. Biz de tutanağımızı tutuyoruz" dedi.

YORUMLAR
Yorum Yap