DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,217
▲%0.01
ALTIN
6631,23
▲%1.46
BIST-100
11461
▼%-0.15
Ankara hava durumu8/11°
FacebookXInstagramYouTube

Işid'in Son Kurbanı!

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) elindeki rehinelerden birini daha infaz etti. IŞİD, ABD'li yardım görevlisi Peter Kassig'i İslam'ı seçmesine rağmen kesilmiş başını gösteren bir video yayımladı.

  • | Medya Spot


IŞİD tarafından rehin alındıktan sonra İslam'ı seçen ve Abdülrahman ismini alan 26 yaşındaki Kassig, 1 Ekim 2013'te yakalanmadan önce Irak'ta sağlık görevlisi olarak çalışıyordu.

Kassig'in Hindistanlı anne babası Ed ve Paula Kassig, Mayıs 2014'te bir video yayımlayarak oğullarının serbest bırakılmasını istemişlerdi.

IŞİD, Kassig'i ilk olarak İngiliz yardım görevlisi Alan Henning'in infaz edildiği videonun sonunda "bir sonraki kurban" olarak göstermişti. Kassig ve Henning'in aynı hücrede tutulduğu biliniyordu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz