Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8549
EURO
43,6389
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.020,840
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KAMER GENÇ'DEN 'HUKUK' VURGUSU
KAMER GENÇ DEN  HUKUK  VURGUSU
 
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, terör örgütü PKK üyelerinin teslim olması sırasında yaşananlar ile ilgili olarak, 'Hukuk kuralları uygulanılmadığında, devlet olmaz' dedi.
 
26.10.2009 - 04:30
Ulusal Strateji Merkezi (USMER) İzmir Şubesi'nin düzenlediği 'Ülke Sorunları Üzerine Söyleşi' konulu etkinliğe katılan Kamer Genç, terör örgütü üyelerinin teslim olmasında karşılaşılan durumun, Türkiye'yi rencide edici bir durum olduğunu vurguladı.

Devletin, terör örgütüne keslim olmuş gibi bir görüntü ile karşı karşıya kaldığını dile getiren Tunceli Bağımsız Milletvekili Genç, 'Terörü sona erdirmek için gerçek bir ortam yaratılmalı. Terör örgütünün silahı bırakması lazım. Haysiyet ve onuru ortadan kaldırmadan fedakarlıklar yapılmalı' diye konuştu.

Kamer Genç, bunun için gerekli bir yasal düzenleme hazırlanabileceğini, konunun enine boyuna tartışılıp, yurttaşlar arasında da huzuru bozmayacak ve siyasi menfaat sağlamaya çalışmayacak şekilde çözümlenmesi gerektiğini vurguladı.

Genç, bir soru üzerine, bugün 'demokrasi, ifade özgürlüğü' gibi istekleri öne süren terör örgütü ve yandaşlarının 'bağımsız devlet, federasyon' gibi söylemleri hiç gündeme getirmediğine, fakat asıl hedeflerinin Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek olduğuna dikkati çekti.
Ermenistan ile yaşanan sürece de değinen Genç, sorunun çözümünü herkesin istediğini belirterek, 'Sınırların kapatılmasının nedeni, Ermenilerin Azerbaycan topraklarını işgaliydi. Peki bugün ne değişti, Ermeniler işgal ettikleri topraklardan çekildi mi ki, sınırların açılması görüşülüyor' dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YURTTAŞ KENDİNE HAKARET EDEN TV'Yİ FİNANSE EDİYOR

"BİZE YALAN SÖYLEDİLER!"

MECLİSTEKİ 'KÜRT AÇILIMI'NA DA ARA VERİLDİ!
»  ÖFKE DALGA DALGA YAYILIYOR
»  İKTİDAR FRENE BASMIŞTIR
»  ARINÇ'DAN NALINCI KESERİ GİBİ AÇIKLAMALAR!
»  JANDARMA'YA SORUŞTURMA
»  POLİS'LERE PARMAK İZLİ YENİ KİMLİK
»  GÜL DOĞUŞTAN LİDER, ERDOĞAN ÇOK YETNEKLİ,
»  GENELKURMAY'DAN ISLAK İMZA'YA SERT AÇIKLAMA
»  CHP, İSTANBUL'LULARA İNGİLİZCE ÖĞRETECEK!
»  MHP'DE TEPKİ ATAĞINA GEÇTİ!
»  KALLEŞÇE BİR SORU!
»  HÜKÜMET'E BİR ELEŞTİRİDE MESUT YILMAZ'DAN
»  SAHTE BAL ÜRETİMİNE BAL GİBİ İZİN YARGIDAN
»  HAKİMLER ÖZ İRADELERİYLE YARGILAMIŞ..!
»  YARASALARIN SU TUTULMASINI ENGELLEDİĞİ BARAJ
»  12 BARO BAŞKAN'INDAN ORTAK AÇIKLAMA!
»  ŞEHİT AİLELERİNİN ÖFKELERİ DİNMİYOR
»  KANADOĞLU'NDAN SINIRDA ÇADIR MAHKEMEYE TEPKİ
»  GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA!
»  TARİKAT AYİNİNE KATILAN SAVCI BUNU DOĞRULADI
»  "AKP'Yİ GÖNDERMEK BİZİM NAMUS BORCUMUZ OLDU"
»  BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.