Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8174
EURO
43,4899
IMKB
9.598,000
ALTIN
3.997,340
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KAMER GENÇ, ŞENER'İN PARTİSİ İÇİN NE DEDİ?
KAMER GENÇ, ŞENER İN PARTİSİ İÇİN NE DEDİ?
 
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, önceki gün Türkiye Partisi'ni kuran Abdullatif Şener'e, kendisinin genel başkan olacağı bir partide genel başkan yardımcılığı teklifinde bulundu.
 
27.5.2009 - 07:38
Genç, Şener için: "Aynı parti olmaz ama ben genel başkan olursam, yardımcım olabilir." dedi. Türk siyasetinde 30 yıl boyunca Özal'ı, Demirel'i, Mesut Yılmaz'ı bitirdiğini belirten Genç, şimdi de Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'ü bitirip yerlerine geçeceğini söyledi.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Gelirler Kontrolörler Derneği'nin Ankara Hilton Oteli'nde düzenlediği 73. kuruluş yıldönümü resepsiyonunda Abdullatif Şener'e ilginç bir teklifte bulundu. Şener'le bir araya geldiğinde yeni  partisiyle ilgili görüşlerini aktardığını belirten Genç, "Ben dedim ona, 'Ben genel başkan olursam gel benim yanıma.' Çünkü o, Tayyip'in adamı, icraatına iştirak etmiş bir kişi. Kamuoyunda en fazla itibarı olan politikacı benim. Benim kadar Türkiye için mücadele eden, Türkiye'nin birlik, bütünlüğü ile soygun ve talana karşı mücadele eden adam varsa buyursunlar. Onun için, Türkiye'de tabi ciddi bir parti kurulmaya ihtiyaç var. Ama bir parti kurarken, birilerinin yedek lastiği olmamak lazım. Bir istepnesi olmamak lazım. Biz kendi vicdanımızla, irademizle, milletimizin geleceğini düşünen ve geleceğe ufuk sahibi olan biri olduğumuzu herkes bilir. Onun için, bir parti kurulacaksa, benim genel başkanlığımda, yani tabi ciddi söylüyorum." dedi.

- KAMER GENÇ: "TAYYİP VE GÜL'Ü BİTİRECEĞİM, SONRA BEN GEÇECEĞİM" -

Türk siyasi hayatında 30 sene boyunca siyasetle mücadele ettiğini belirten Genç, "80'de Milli Güvenlik Kurulu'yla mücadele etmişim. Özal gelmiş, onu bitirmişim. Arkasından Demirel gelmiş, bitirmişim. Mesut Yılmaz gelmiş, bitirmişim. Şimdi, Tayyip ve Abdullah Gül'ü bitireceğim. Ondan sonra ben geçeceğim. Bu kadar boşuna mücadele edilmez." dedi.
Meclis'te bugün yaptığı konuşmanın DTP tarafından da tepkiyle karşılandığını aktaran Genç, "DTP'liler geliyor, 'Ya bizim aleyhimize konuşuyorsun. Biz herkesle uğraşıyoruz, bir de seninle mi uğraşalım.' diyorlar. Ben vicdanımla konuşuyorum. Türkiye'de devlet yoksa, millet de yoktur. Onun için devleti bitirmeye çalıştı, Tayyip Erdoğan. Abdullatif Şener'in ne bilgisi, ne ufku, geçmişteki AKP ve Refah Partisi'yle birlikteliği nedeniyle, benimle aynı siyasi parti olmaz ama benim lider olduğum bir partide benim yardımcım olabilir." dedi.(samanyoluhaber)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN'A "FAŞİZAN MISIN?" SORUSU

PKK'DAN EMİR Mİ ALIYORSUNUZ?

İŞTE MAYIN TEMİZLEME GERÇEĞİ..!
»  SP'DE MAYIN İÇİN HAREKETE GEÇTİ
»  "DENİZ FENERİ TÜRKİYE'DE HANGİ DERNEKLERE YARDIM ETTİ"
»  YANGIN'IN ÖN RAPORU AÇIKLANDI
»  DOMUZ GRİBİ ÖNLENEMİYOR
»  ERENOL: STK'LAR CASUSLUK YAPIYOR
»  İŞTE KURTULUŞ DESTANI'NIN RESİMLERİ
»  ŞENER'DEN LİDER OLMAZ ÇÜNKÜ...!
»  AHMEDİNECAD'A AİLE DARBESİ
»  ARITMAN, O DAVAYI KAZANDI
»  FLAŞ... TAM GÜN YASASI MECLİS’TE
»  ATALAY'DAN HASTANE YANGINI AÇIKLAMASI
»  "BU GİDİŞLE TÜRKİYE'NİN ADI DEĞİŞECEK"
»  İSRAİL BÜYÜK ELÇİSİ DÜN NEREDEYDİ VE NE SÖYLEDİ?
»  MENDERES'TEN, DEMİREL VE CİNDORUK'A TEHDİT
»  ÇYDD'DE AYSEL ÇELİKEL DÖNEMİ
»  EN SERT MAYIN MUHALEFETİ
»  BAŞBUĞ'DAN ÖNEMLİ MESAJ
»  BAYKAL'IN KOLTUĞUNA OTURAN SAKALLI!
»  ÖCALAN'A KOMŞU İÇİN SAYILI GÜN KALDI
»  FLAŞ.. GÖREVDEKİ YARBAY TÜRKİYE'YE DÖNDÜ, TESLİM OLDU
»  DTP'Lİ TÜRK: “ELLER TETİKTEN ÇEKİLMELİ”
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.