DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu8/16°
FacebookXInstagramYouTube

KEÇİÖREN'DE TURGUT ALTINOK HEYECANI

Yaptığı hizmetlerle Keçiörenlilerin gönlünde taht kuran Turgut Altınok, “Bu dönemde Keçiören’den belediye başkanımız ol” baskısına kayıtsız kalmayarak çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

  • | Medya Spot

Keçiören ilçesinde iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra, geçtiğimiz dönem aday olmayan Turgut Altınok, belediye başkanı olması yönünde halktan gelen yoğun talep karşısında, kararını değiştirdi ve seçim çalışmalarına başladı.1994 yılında Keçiören’de belediye başkanı olduktan sonra yaptığı hizmetlerle ilçeye çağ atlatan Altınok’u unutamayan Keçiörenliler, hizmetlerin kaldığı yerden sürdürülmesini istiyor. İlçe halkıyla sürekli temas halinde olan Altınok, bu taleplere olumlu cevap vererek başta Cumhuriyet Kulesi olmak üzere yarım kalan projeleri tamamlamak istiyor. Belediye başkanı olduğu dönemde girişi hafriyat kamyonlarının çöp boşaltma deposu olan, gecekondu mahalleleriyle anılan Keçiören’i modern bir merkeze dönüştüren Altınok, “Son beş yıldır gerekli hizmeti alamadıklarnı söyleyen vatandaşlarımız mevcut yönetimden sıkıntılı. 15 yılda yaptığımız hizmetler maalesef korunamadı, bakımsızlıktan adeta dökülüyor. Halktan gelen talepler doğrultusunda, onların da rızasını alarak yaptığımız hizmetleri, sağolsunlar hemşehrilerim unutmuyorlar. Yeniden belediye başkanı olmam konusunda büyük bir teveccühleri var. Bu taleplere kayıtsız kalamazdım” dedi. Yeniden belediye başkan olması durumunda, başta yarım kalan Keçiöre'nin değil Türkiye'nin projesi olarak nitelendirdiği Cumhuriyet Kulesi olmak üzere planladığı projeleri tamamlama imkanı bulacak olan Altınok, bu doğrultu da halkla toplantılar yapıyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren ve hangi partiden aday olacağına halka danışarak karar verecek olan Altınok'a vatandaş daha çok BBP'yi işaret ediyor.

Öye yandan,

Bir internet sitesi tarafından yapılan ve 10 BİN 58 OY  bir ankette Turgut Altınok rakiplerinefark attı.

Altınok oyların 5 BİN 538’ini alarak, büyük bir fark ile AKP, MHP ve CHP’yi çok gerilerde bıraktı.

2 BİN 225 OY alan MHP Anketten ikinci çıkarken, AK Parti Bin 512 Oy ile üçüncü CHP’de 783 Oy ile dördüncü oldu.

YORUMLAR

çağlar tek

hadi hayırlısı bakalım...

adem

Bence turgut bey demokrat partiden aday olmali niye derseniz kecioren secmenin bir cogu kirsal kesim li vatandaslardan olusuyor dp parti ye kirsal kesim halkinin hala bi sempatisi var dp den olursa yuzde yuz kazanir

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz