Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6470
EURO
47,1602
IMKB
10.747,000
ALTIN
4.402,610
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN EMEKLİLERE ÇAĞRI
KILIÇDAROĞLU NDAN EMEKLİLERE ÇAĞRI
 
Kılıçdaroğlu, bir yurttaşın emekli aylıklarına yapılan zamları şikayet etmesi üzerine "Birilerinin kulağı sağırsa bizim ona duyurmamız lazım. Emeklilerin güç birliği yapması lazım" diye konuştu.
 
14.11.2010 - 08:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırıkkale Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek, çocuklarla bayramlaştı. Çıkışta yurttaşların sorunlarını da dinleyen Kılıçdaroğlu, bir yurttaşın emekli aylıklarına yapılan zamları şikayet etmesi üzerine "Birilerinin kulağı sağırsa bizim ona duyurmamız lazım. Emeklilerin güç birliği yapması lazım" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile akşam saatlerinde geldiği Çocuk Yuvası'nda yetkililer ile iki çocuk tarafından çiçeklerle karşılandı.

Basın mensuplarının alınmadığı yuvada, Kılıçdaroğlu yaklaşık yarım saat çocuklarla sohbet ederek, bayramlaştı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, 'kurultayla ilgili bugün yaptığı açıklamaların tam olarak anlaşılmadığının' hatırlatılması üzerine, 'o konuya girmeyeceğini' söyledi.

Kılıçdaroğlu, yuvada çocuklarla güzel sohbet ettiğini belirterek, 'Çocuklarımız son derece mutlular, öğretmenlerini kutluyorum. Ama size bir de sır vereyim, öğrencilerimizin, çocuklarımızın büyük bir kısmı Galatasaraylı' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin 'basın mensuplarının neden yuvaya alınmadığını' sorması üzerine de 'çocukların sağlığı açısından basın mensuplarının alınmadığının' bildirildiğini, kendilerinin de buna saygı duyduğunu belirtti.

Bu arada Kılıçdaroğlu'nun, ziyaretinde çocuklara baklava ve çeşitli hediyeler getirdiği görüldü.

Kılıçdaroğlu daha sonra Bağlarbaşı Mahallesi'nde, eşini yaklaşık 6 ay önce kaybeden ve oğluyla birlikte yaşayan Neriman Diçer'e bayram ziyaretinde bulundu. Diçer'in eşinin, ayakkabı boyacılığı yaptığı öğrenildi.

Basın mensuplarının içeri alınmadığı ziyaret sırasında, mahallelilerden Yalçın Babadağ, Gürsel Tekin'e 'belediye tarafından mahallelerine hizmet yapılmadığını' söyledi. Tekin de eve gelirken yolların bozuk olduğunu, doğalgazın bağlanamaması nedeniyle yoğun hava kirliliği gördüğünü belirtti.

Kılıçdaroğlu, çıkışta evin önünde toplanan mahallelilerle bayramlaşarak, bir süre sohbet etti.

Emekli olduğunu söyleyen bir yurttaşın, emekli aylıklarına yapılan zamları şikayet etmesi üzerine Kılıçdaroğlu, 'Birilerinin kulağı sağırsa bizim ona duyurmamız lazım. Emeklilerin güç birliği yapması lazım. Emeklilerin ortak hareket etmesi lazım. Ama bütün emeklililer diyecek ki 'Bizim hakkımızı kim savunuyor? Bu adam. Gidip oyumu o adama vereceğim.' Kim sizin hakkınızı savunuyorsa, kim size milli gelirden pay vereceğini söylüyorsa siz oyunuzu ona vereceksiniz. Bireysel değil bütün emekliler ortak hareket edecek' diye konuştu.

14 Kasım 2010


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"TARIM VE MADEN BU ÜLKE'NİN KURTULUŞUDUR"

BAHÇELİ'DEN KÜSKÜNLER GENELGESİ!

FLAŞ.. CHP, KURULTAY KARARI MI ALDI?
»  ŞENER, İTTİFAK İÇİN KAPILARI AÇTI!
»  AK PARTİ'Lİ ÇELİK'TEN, KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK!
»  UZAN'DAN DA TRANSFER YAPTI!
»  CHP’DEN İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARINA GENELGE
»  KILIÇDAROĞLU, YENİ PARTİ MECLİSİ İSTİYOR!
»  'MUTLAKA HESAP SORACAĞIZ'
»  BBP SEÇİM İTTİFAKI İÇİN KAPIYI AÇTI
»  "ISTIFIL OL BAŞBAKAN!"
»  DSP'DEN CHP'YE "ÖLÜ SOYGUNCUSU!"
»  BAYKAL'IN ZİRVESİNDE KAVGA!
»  CHP'DEKİ KAVGA AKP'YE YARADI MI?
»  BAYKAL, CHP'DE SON YAŞANAN OLAYLAR İÇİN NE DEDİ?
»  GÜRSEL TEKİN'DEN SAV'A YANIT
»  CHP'DEKİ YAŞANANLARA AK PARTİ'DEN İLK YORUM!
»  MHP'DE SÜRPRİZ GÖRÜŞME
»  NUMAN KURTULMUŞ'TAN TÜRBANLI ADAY ÇIKIŞI!
»  CHP'DE GECE MESAİSİ!
»  BAHÇELİ, ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERE SESLENDİ, SALONU AĞLATTI!
»  ERBAKAN: NE KOMİNİZM, NE KAPİTALİZM?
»  "CHP SEÇİMLERE GİRMEYEBİLİR!"
»  AKP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA,'OMURGASIZ' CEVABI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.