Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,4842
EURO
45,4025
IMKB
9.340,000
ALTIN
4.299,350
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KILIÇDAROĞLU:"BENDE BU BALIĞI ALACAK KADAR PARA YOK"
KILIÇDAROĞLU: BENDE BU BALIĞI ALACAK KADAR PARA YOK
 
Kumkapı Balık Hali'ni ziyaret eden CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, balıkçılarla sohbet etti. Balıkçıların sorunlarının giderilmesi için projeleri olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu'na 500 TL'ye satılan bir kılıç balığı teklif edildi. Kılıçdaroğlu, "Kadir Topbaş olsaydı hemen alırdı" diyen balıkçılara, "Bende onun kadar para yok" dedi.
 
3.3.2009 - 23:55
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kumkapı Balık Hali'ni ziyaret etti. Partisinin Fatih Belediye Başkan adayı Can Özyedierler ve bazı partililerle hale gelen Kılıçdaroğlu, kendisine ''Hoş geldiniz'' diyen balıkçılarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Balıkçıların saat 04.00'te işe başladıklarını belirten Kılıçdaroğlu, bir balıkçının, seçimi kazandığı takdirde de ziyarete beklediklerini ifade etmesi üzerine ''Medyanın önünde söz veriyorum. Kazandıktan sonra ilk buraya geleceğim'' dedi.

Kılıçdaroğlu, bir başka balıkçının ''Bizim için bir projeniz vardır inşallah'' demesi üzerine de ''Sizin rahat balık avlamanız, rahat pazarlama yapmanız için her türlü imkanı sağlayacağız. İstanbullulara balığın zevkini yaşatıyorsunuz'' diye konuştu.

Bu sırada söz alan başka bir balıkçı, ''Seçim zamanı geliyorlar. Seçim bitti mi tamam. 5 yılda bir geliyorlar'' şeklinde tepki gösterdi.

Bir gazetecinin, ''Başbakan Erdoğan da kimin cumhurbaşkanı olacağını size sormuştu. Seçimleri nasıl görüyorsunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine balıkçılardan biri, ''Başkanım da bize soruyor. Hangi partinin kazanacağını'' dedi.

Balıkçıların, semt pazarlarında balık satamamaktan yakınmaları üzerine Kılıçdaroğlu, ''Oralarda balıkçılarla ilgili özel mekanların açılması lazım. O özel mekanlar açıldığı zaman balıkçılarımız da semt pazarlarında balıklarını satar. Belediye olarak da biz bu mekanları yaratmaya hazırız. Pek çok Avrupa ülkesinde de bu uygulama var'' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, seçildiği takdirde kendilerine yönelik vaatlerini unutmamasını isteyen balıkçılara ''Beni belediye başkanı seçerseniz, seçildiğimin ilk haftası buraya geleceğim'' sözünü tekrarladı.

 

Kılıçdaroğlu'na protesto

Bu sırada, Kılıçdaroğlu'nu protesto eden bazı balıkçılar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP adayı Kadir Topbaş lehine slogan attı.

Daha sonra gazetecilere ziyaretini değerlendiren Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Kumkapı'daki hali başka yere taşımak istediğini belirterek, ''Ancak arkadaşlar, buraya özellikle Anadolu yakasından da çok sayıda kişinin geldiğini, alışveriş yaptığını, o nedenle buranın korunmasını istiyor. Buranın bazı sorunları var. Aslında o sorunları çözmek mümkün. Sosyal donatılarını genişletebilirsiniz. Daha güzel bir ortam yaratabilirsiniz'' şeklinde konuştu.

Balıkçıların KDV oranından da şikayetçi olduklarına dikkati çeken Kılıçdaroğlu, ancak bu konunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çözeceği bir sorun olmadığını söyledi.

 Kılıç balığı pazarlığı

Kılıçdaroğlu, daha sonra gazetecilerin isteği üzerine bir kılıç balığı ile poz verdi. Kılıçdaroğlu, poz verdiği kılıç balığını kendisine 500 TL'ye satmayı teklif eden balıkçıya, ''Kadir Bey olsaydı bunu hemen alabilirdi'' dedi.

Balıkçının, ''Siz de daha önce SSK gibi önemli kurumlarda daha paralı işler yaptınız'' cevabı üzerine, Kılıçdaroğlu, ''Ama bende o kadar para yok'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Haldeki tepkileri nasıl buldunuz?'' sorusuna Kılıçdaroğlu, ''Olumlu tepkiler de var, olumsuz tepkiler de. Onu doğal karşılamak lazım. Herkesin kendine göre bir siyasal düşüncesi var. O siyasal düşünceden sempati duyanlar da var, sempati duymayanlar da var'' cevabını verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"GÖKÇEK REKLAM PARALARINI NEREDEN BULUYOR?"

OECD'NİN ACI REÇETESİ SEÇİMDEN SONRA

GÜMÜŞ DİZİSİ İÇİN YARGILAYIN FETVASI
»  TRT'DEN ATİLLA KART VE CUMHURİYET'E DAVA
»  DÜŞEN UÇAĞIN KARAKUTUSU ÇÖZÜLDÜ!
»  BAŞBAKAN SÜREKLİ KONUŞUYOR, AMA BİRŞEY ANLATMIYOR!
»  PROTOKOLDEKİ ŞEYH SKANDALI!
»  SON PADİŞAH!
»  ERBAKAN'IN KIZI AKP'Yİ YİNE FENA BOMBALADI
»  DİKİLİ'NİN ÇEŞMELERİNDEN ALTIN AKIYOR
»  "BELEDİYE'Yİ SOYMA HAREKETİ"
»  BAYKAL'DAN SEÇMENLERE ÖNEMLİ UYARI
»  ŞEHİT AİLESİNE İKİNCİ ŞOK
»  SEFALETİN GÖZLERDEKİ DRAMI
»  YARGIDA ASİTLİ ZARF PANİĞİ
»  DENİZ FENERİNDEN BAYKAL'A 1 MİLYON TL'LİK DAVA
»  KONAK BELEDİYESİNE OPERASYON
»  İSTANBUL'DA KAÇAK KONDU PATLAMASI
»  'BOTAŞ'TA ÖLÜM KUYUSU YOK'
»  FAZIL SAY’A FAHRİ DOKTORA YAĞIYOR
»  İŞTE EN ZENGİN 100 TÜRK
»  TSK'NIN ZİRVESİNE 2 KADIN ADAY
»  TIP'TAKİ MECBURİ HİZMET AİHM'LİK OLDU
»  "CHP'NİN ÇARŞAF AÇILIMINI TEST ETTİM"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.