Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
41,0133
EURO
47,7740
IMKB
11.478,000
ALTIN
4.450,470
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN BOMBA İDDİA!
KILIÇDAROĞLU NDAN BOMBA İDDİA!
 
Kılıçdaroğlu, Star TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Arena programına katıldı
 
4.10.2011 - 00:10

.

Programın Star anahaber bülteninde yayınlanan bölümünde, Kılıçdaroğlu'nun gündeme ilişkin bazı açıklamalarına yer verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Alman Vakıfları ile CHP ve BDP'li belediyelere ilişkin sözlerini değerlendiren Kılıçdaroğlu, büyük belediyeleri açısından böyle bir şeyin olmadığını, diğer belediyelerin de araştırıldığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Biz hiçbir zaman 'Şu belediye PKK'ya dolaylı yollardan yardım yapıyor, Sayın Başbakan bunun üstüne gitmeyin' dedik mi? Hayır. Açık çağrı yapıyoruz: Üzerine gidin, biz size destek vereceğiz. Buradan kendisine açık bir çağrıda
bulunuyorum: Bir, bu Alman vakıfları hangi vakıflar? İki, ne kadarlık krediyi hangi CHP'li belediye almıştır? Üç, CHP'li belediye PKK örgütüne eğer bir yardım yapmışsa onu açıkla kesinlikle o saniye onu kapının önüne bırakacağım. Bu olay çok vahim bir olaydır. İddiayı ortaya atan Başbakanın bu iddiayı ispat yükümlülüğü vardır."


Yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine de Kılıçdaroğlu, "Parlamentonun geleneğinde uzlaşma komisyonu vardır. Her siyasi partiden eşit milletvekili alınır, anayasa değişiklikleri gerçekleştirilir. Şimdi Sayın Başbakan, durduk yerde '1 yıl içinde çözülmesi lazım' diyor. Şimdi bu parlamentonun iradesine müdahaledir. Temenni ayrı bir şeydir, böyle talimat verir gibi konuşmak ayrı bir şeydir" dedi.

"Deniz Feneri e.V." bağlantılı soruşturma

Uğur Dündar'ın "Bu konuda (Deniz Feneri e.V. bağlantılı soruşturma) Sayın Başbakanın çok yakın bir mesai arkadaşının köstebeklik yaptığını, yani arama yapılacağını bazı kişilere bildirdiğini iddia ediyorsunuz ve Sayın Başbakanı bu kişiyi açıklamaya zorluyorsunuz. Madem biliyorsunuz siz neden açıklamıyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sayın Başbakanın en azından bu konuda konuşmasını istiyorum. Bakın Deniz Feneri ile ilgili olarak hiçbir şey konuşmuyor. Hiç ama... 3 savcı görevden alındı, 'köstebek var' diyoruz. 'Sayın Başbakan, senin en yakın mesai arkadaşlarından birisi midir bu?' diyoruz. Çıkıp, 'Hayır, arkadaşlar böyle bir şey yok, ben öyle bir köstebek olursa kulağından tutar kapının önüne koyarım' desin. Burada köstebeğe ulaşılacağı anlaşıldığı andan itibaren bu yola başvurdular. Köstebek bakanlardan birisi. Söylüyorum köstebek bakanlardan birisi."

"Açıklayın o zaman" denilmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Düşünün arama kararı alıyorsunuz yüzyılın yolsuzluğunu ortaya çıkarmak için. Birisi 'arama yapacaklar' diye dolaylı yollardan haber ulaştırıyor ve 'belgeleri imha edin' diyor" dedi.

Dündar'ın tüm bakanların töhmet altında bırakıldığını belirterek, ismi açıklamasını istemesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Bir bakan diyorum ben. O da çıkacak ortaya, bugün yarın o da çıkacak ortaya" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Kim açıklayacak?" sorusuna "Yeri ve zamanı gelince açıklarız" cevabını verdi.

Kaynak: CNNTURK



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÇİÇEK'İN YENİ DÖNEM DİLEĞİ, YENİ ANAYASA

BAYKAL'A ÖNEMLİ GÖREV!

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR
»  BDP'Lİ VEKİLİN TARTIŞILAN FOTOĞRAFI!
»  ''YA O İŞİ YAPACAKLAR, YA GİDECEKLER''
»  CHP, BULGARİSTAN'A HEYET GÖNDERİYOR
»  ERDOĞAN'IN BEYNİNDEN, BDP'YE ÇAĞRI!
»  ERDOĞAN'A GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
»  SARIGÜL, KILIÇDAROĞLU'NU GEÇTİ!
»  MECLİS AÇILIŞINDA 2 SESSİZ EYLEM!
»  BDP'LİLER YEMİN ETTİ, BENGİ YILDIZ YOK!
»  KÜRKÇÜ'NUN YAKASINDAKİ KARANFİLİN SIRRI
»  BAHÇELİ'DEN BDP YORUMU
»  ŞERAFETTİN ELÇİ'DEN ŞOK AÇIKLAMA
»  MECLİS'İ BOYKOTTA YALNIZ KALDI!
»  BAHÇELİ HEM GÜLDÜ, HEM GÜLDÜRDÜ!
»  "AKP,KADINA ŞİDDET'E İVME KAZANDIRDI"
»  CHP'DE İSTANBUL KRİZİ, TEKİN REST ÇEKTİ
»  KAMER GENÇ: AK PARTİ KAPATILSIN
»  BDP'DE MECLİS BOYKOTUNU BİRİRDİ!
»  BDP, ŞARTLI GELECEK!
»  MHP'Lİ VURAL AĞIR KONUŞTU!
»  "YARGI KİMİN HİZMETKARI?"
»  ERMENİ CEMAATİNDEN SARIGÜL'E ÖDÜL!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.