Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlaranan derbi sonrası sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman yaşanan olaylar ile ilgili göndermede bulundu.
13.5.2013 - 00:04
Kocaman'ın maçı ardından yaptığı açıklama şöyle;
"Maçtan önce de söylediğimiz gibi bir G.Saray maçı olması dışında bizim için şampiyonlar ligi ön elemelerine katılma maçıydı. Arka arkaya oynadığımız maçlarından ardından bu maçı kazanmayı başardık. Bu süreçte istemediğimzi sonuçlara rağmen bu enerjiyi sergilemek istemekle olabilecek bir şeydi. Bunu başardıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum.
Maçtaki olaylara gelince... Arena'daki atmosfere benzer bir ortam gibi yaşandı. G.Saraylıların yadırgamaması gerektiğini düşünüyorum."
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan “Yaşam Memnuniyeti Araştırması”nın sonuçları açıklandı.
ANKET
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.