DOLAR
49,972
▲%0.06
EURO
55,928
▲%0.29
ALTIN
6279,65
▲%0.91
BIST-100
10760
▼%0
Ankara hava durumu10/19°
FacebookXInstagramYouTube

Kanal 24'te Bir Ayrılık Daha

24 TV'de yayınlanan Analiz-Sentez programının sunucusu Zeliha Saraç ayrılık haberini sosyal medyadan duyurdu.

  • | Medya Spot

24 TV'den bir ayrılık haberi daha geldi.

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede'nin 24 TV'deki programının yarın son kez ekranlarda olacağını duyurmasının ardından bu kez Analiz-Sentez programının sunucusu Zeliha Saraç sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Saraç yaptığı açıklamada ''24 TV ile yollarımızı ayırdık. Yarın 09.00’da son kez ‘’analiz sentez’’ programında görüşmek üzere.'' ifadelerini kullandı.

ZELİHA SARAÇ KİMDİR?

19 yıl önce medyaya adım atan Saraç ilk olarak Cnbce’de çalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Tv8 , 24 Tv , KanalTürk ve 6NEWS’da başarılı programlar yaptı. Trt Türk’te “Dünyanın Ekonomisi” adlı programı sundu.Eylül 2012'de Kanal 24'e transfer olan Saraç kanalda Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra haftanın beş günü Analiz-Sentez isimli programın moderatörlüğünü yaptı.Şubat 2017 tarihinde istifa ederek TVNET'e transfer oldu. Burada Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra Kahve Molası ve Zeliha Saraç ile Para Politik programlarını sundu. Saraç, TVNET'ten 4 ay sonra istifa ederek Show TV'ye geçti. Show TV'de Gece Hattı programını sunan Saraç Mayıs 2018'de uzun yıllar görev yaptığı 24 TV'ye dönüş yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz