Kartal, Manisa'da Yıkıldı 1-1
Beşiktaş, Akhisar deplasmanında 2 puan bıraktı... Fenerbahçe'nin Erciyes ile 1-1 berabere kalmasından sonra siyah-beyazlılar da aynı skorla şampiyonluk yolunda çok ağır bir yara aldı.
- | Medya Spot
spor toto süper lig'de kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren 3 büyüklerden dün Fenerbahçe bugünse Beşiktaş'ın berabere kalması ile Galatasaray büyük bir avantaj yakalamış oldu. Beşiktaş, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı, puanını 66'ya yükseltti; haftayı lider Galatasaray'ın 4 puan, 2. Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde tamamladı.
Kalan 3 haftada Beşiktaş, Torku Konyaspor, Galatasaray (D) ve Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu (D), Başakşehir (D) ve Kasımpaşa ile oynarken Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor (D) ile oynayacak

YORUMLAR
Yorum Yap