Kartal'a Derbi Öncesi Moral 2-1
Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı ile Süper Lig'de heyecan devam etti. Galatasaray derbisi öncesi konuğu Ankaragücü'nü 2-1 yenen Beşiktaş, 43 puana yükseldi. Tehlike hattında yer alan Ankaragücü ise 20 puanda kaldı. Beşiktaş 4'te Burak'ın penaltı golüyle perdeyi açtı, 90+2'de ise Ankaragücü'nden İlhan Parlak yine penaltı noktasından skoru 2-1 olarak tayin etti.
- | Medya Spot
Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Sergen Yalçın yönetiminde oyun olarak taraftarın beğenisini kazanan Beşiktaş, iyi oyununu seri galibiyetlere dönüştürmek amacıyla çıktığı maçtan 2-1 galip ayrılmayı bildi.
Oyuna hızlı başlayan Beşiktaş, 4'te Atiba'nın ceza sahasında yerde kalmasıyla penaltı kazandı. 6'da Burak Yılmaz beyaz noktadan hata yapmadı. 89'da Ljajic'in muhteşem golüyle skor 2-0 oldu. 90+2'de İlhan Parlak penaltıdan skoru tayin etti: 2-1.
Beşiktaş bu sonuçla 43 puana yükseldi ve gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.Tehlike hattından çıkmak isteyen Ankaragücü ise bu mağlubiyetle 20 puanda kaldı.

YORUMLAR
Yorum Yap