DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-1/4°
FacebookXInstagramYouTube

Kılıçdaroğlu'na Blok Liste Baskısı

CHP lideri Kılıçdaroğlu kurmaylarının blok liste baskısı altında.

  • | Medya Spot

. Rakipler bir bir ortaya çıkarken, yeniden aday olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise yeni yönetim konusuna odaklandığı belirtiliyor.


2 yıl önce yapılan kurultayda Parti Meclisi (PM) için hazırladığı çarşaf listesi birçok isimle delinen Kılıçdaroğlu'nun, bu kez aynı durumla karşılaşmamak için işi sıkı tutacağı ifade ediliyor.

Bu kez blok liste yapması konusunda kurmaylarından yoğun baskı geldiği ancak CHP liderinin yöntemi değiştirmeyeceği ifade ediliyor.

İNCE: EN AZ 600-650 OY ALIRIM VE YARIŞA ORTAK OLURUZ

İnce, CHP Genel Başkanlığı'na aday oluyor
İl kongrelerinin tamamlanmasının ardından kurmaylarıyla değerlendirme yapan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de genel başkan adayı olmaya karar verdi. İnce'nin, 22 Ocak'ta düzenleyeceği basın toplantısıyla aday adaylığını ilan etmesi bekleniyor.
İnce'nin, adaylık için 125 delegenin imzasını toplama konusunda sıkıntısı olmadığı ifade ediliyor. Yaptığı değerlendirmelerde, 5 Eylül 2014'te yapılan olağanüstü kurultayda 175 imzayla aday olduğunu hatırlatan İnce'nin, "O zaman 175 imzayla aday gösterildim. Salonda 414 oy aldım. Bugün 250-300 imza toplarsak, en az 600-650 oy alırım ve yarışa ortak oluruz" dediği kaydediliyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz