DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-2/5°
FacebookXInstagramYouTube

Kılıçdaroğlu'ndan İlginç Teklif

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin Ankara ve Washington'dan gelen çelişkili açıklamalara ilişkin, “En iyisi konuşmaları bant olarak yayınlasınlar" dedi.

  • | Medya Spot

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında yapılan telefon görüşmesine ilişkin, “En iyisi konuşmaları bant olarak yayınlasınlar. Böylece bütün gerçekler ortaya çıkmış olsun” dedi.

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu’nu ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin terörden en çok zarar gören ülke olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Çocuklar, yaşlılar, kadınlar, anneler katledildi terör yüzünden. Dolaysıyla teröre karşı mücadele etmek, sadece bizim görevimiz değil aslında insanlığın ortak görevidir” diye konuştu.KILIÇDAROĞLU: 'KONUŞMALAR BANT OLARAK YAYINLANSIN'

Afrin harekatına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında yapılan telefon görüşmesini değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Telefon görüşmeleri konusuna gelince… En iyisi konuşmaları bant olarak yayınlasınlar. Böylece bütün gerçekler ortaya çıkmış olsun. Biz Türkiye’nin yaptığı açıklamaları değerli buluyoruz. Bu konuda Amerika Birleşik Devletleri’nin teröre karşı çok açık ve net tavır takınmasını istiyoruz” dedi.

Terörün bölgede büyük sorunlar yarattığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Sadece Türkiye açısından değil, Suriye, Irak, Fransa, İngiltere, Amerika açısından da terör her zaman sorun yaratmıştır. Bu ülkelerde de terör, pek çok insanın hayatına mal olmuştur. Dolaysıyla teröre karşı ortak mücadele etmek gerekiyor. Türkiye’nin teröre karşı verdiği mücadeleye de herkesin destek vermesi gerekiyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz