DOLAR
50,022
▲%0.05
EURO
56,371
▲%0.67
ALTIN
6359,40
▲%0.88
BIST-100
11024
▲%0.56
Ankara hava durumu11/16°
FacebookXInstagramYouTube

Kış Başlıyor,Sıcaklıklar Hızla Düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıkları düşmeye devam edecek. Hafta ortasında ülkenin iç ve yüksek kesimlerinde kar görülecek.

  • | Medya Spot

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları bugünden itibaren düşüşe geçecek. Yurdun kuzey kesimlerinde iki gün boyunca yağmur beklenirken, hafta ortasında ülkenin iç ve yüksek kesimlerinde kar yağışı kendini gösterecek.

TRAKYA’DA KUVVETLİ YAĞIŞ GÖRÜLECEK

Yapılan en son değerlendirmelere göre; Marmara (Balıkesir’in güney kesimleri ve Bilecik hariç), Batı Karadeniz, Samsun ve Ordu çevrelerinin çok bulutlu batı kesimlerden başlamak üzere aralıklı sağanak yağışlı; diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Kırklareli ve Edirne çevrelerinde beklenen yağışların yerel kuvvetli olması, yurdun iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz