Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7849
EURO
43,4519
IMKB
9.700,000
ALTIN
4.021,040
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kılıçdaroğlu'na İhanet Suçlaması!
Kılıçdaroğlu na İhanet Suçlaması!
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu dün IŞİD protestoları sırasında saldırıya uğrayan ve yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in ziyareti sonrası yaptığı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Yaptığı sorumsuzluktur. Ve tarihe geçecek bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Kılıçdaroğlu’nun aklına da şeyine de ihtiyacımız yok. Sadece sussun" dedi.
 
10.10.2014 - 11:52

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Gerekli bütün tedbirler alındı. Şehit güvenlik görevlilerimize rahmet diliyorum. Hepsi kahramanca vazifelerini yaparken şehit düştü. Atalay Bey emniyet camiasında da çok sevilen kahraman bir güvenlik görevlimiz.Şartlar zor olmasına rağmen Bingöl esnafı ve halkına güven verebilmek için esnafı ziyaret ederken bu alçakça saldırıya maruz kaldı. Bu kahramanlığı hiç unutulmayacaktır. Eşi ile görüştük. O da kahraman bir hanımefendi. Eşinin vazifesinin şuurunda. Gece boyu bütün milletimizin duasını alan Atalay Bey’in durumu iyi. Şuuru yerinde. Kısmi ve sınırlı bir müdahalede bulunuyor.

  İlk müdahale başarılı olunduğu için yara yerinin temizlenmesi müdahalesi şu an. Doktorlarımız her türlü tedbiri almış. Bu zor şartlarda yaptıkları fedakarlık için tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bütün emniyet teşkilatımıza da teşekkür ediyorum, her birinin alınlarından öpütyorum.

KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞI SORUMSUZLUKTUR
Kılıçdaroğlu’nu anlamak mümkün değil. Bir yandan sükûnet telkininde bulunuyor bir yandan hükümetimizi suçluyor. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı sorumsuzluktur. Ve tarihe geçecek bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Kimse IŞİD’e yardım yapıldığı tezini ispat edemez. Elinde belge olmadan bir devleti itham altında bulunmak bir ana muhalefet partisine yakışmaz. Son derece komik bir teklifte bulunuyor. Yeni bir tezkere Kobani. Yarın IŞİD Haseki’ye saldırdığında her bir il için, ilçe için ayrı ayrı tezkere mi çıkaracağız.Tek bir çabası var Esad’ı korumak. Facia yaşanırsa sorumlusu Esad’dır.

 "SADECE SUSSUN"

Kulağı duymuyor ama bir kez daha sesleniyorum Kılıçdaroğlu’na. Türkiye IŞİD’e de Esad rejimine de karşıdır.  Türkiye’deki mevzuatı da bilmiyor. Yeni bir teklif getiriyor. Zarar görenlere tazminat verilsin diye. O bunu düşünürken biz zaten yardımları başlattık. Bu tür durumlarda devlet otomatik olarak devlet terör mağdurlarının yanındadır. Onun hayallerinin ötesindedir. Bütün vatandaşlarımızın zararları tanzim edilecek. İlk gün talimat verdik. Kılıçdaroğlu’nun aklına da şeyine de ihtiyacımız yok. Sadece sussun. Onun fikrine ve aklına ihtiyacımız yok Biz gece boyu uyumazken Kılıçdaroğlu rüya görüyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Sosyal Medya'yı Karıştıran flaş İddia!

Flaş.. Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne Atama

PKK'dan 'Savcıya Kimlik Kontrolü!
»  Öcalan Mesajı WhatsApp ile Verdi!
»  Ölü Sayısı 35'e Çıktı!
»  Twitter'de Kobani Yasağı!
»  Erdoğan:Kardeşliğimizi Kimse Bozamayacak
»  Flaş.. Bingöl'de Çatışma, 2 Polis Şehit!
»  Flaş... Gaziantep'te Çatışma, 4 Ölü!
»  Tampon Bölge'ye Rusya Takozu!
»  Mardin'de Olaylar, 1 Ölü,6 Yaralı
»  HDP ve Öcalan Nasıl Mesajlaştı?
»  Suriye Haritası Yeniden Çizildi!
»  CHP'den Flaş Tezkere Talebi!
»  Demirtaş'a bir Tepki de Bakan Şimşek'ten
»  Şamil Tayyar'dan Şok Demirtaş Tweet'i
»  'Kobani'deYaşanan Görkemli Direniş ve..'
»  Flaş.. Erdoğan'dan İlk Açıklama!
»  ''Biz Hazırız,PKK Hazır mı?''
»  Flaş.. HDP,Yalçın Akdoğan ile Görüştü
»  Özkök'ten Erdoğan'ı Çok Kızdıracak Yorum
»  Müşteri Dolu Market'i Yaktılar!
»  22 Ölü, 145 Yaralı, 368 Gözaltı!
»  Diyarbakır'da Sokağa çıkma yasağı uzadı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.