DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,386
▲%0.31
ALTIN
6563,01
▲%0.42
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Luka Modric Gözaltına Alındı

La Liga devi Real Madrid'de top koşturan Luka Modric, Hırvatistan'da gözaltına alındı. Zagreb Savcılığı, Real Madrid’in Hırvat yıldızı Luka Modric’i gözaltına aldı. Yalancı şahitlikle suçlanan Modric, suçlu bulunursa 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası alabilir.

  • | Medya Spot

 
Gündemi sarsan gözaltı kararının sebebi ise 2008’de Modric’in Dinamo Zagreb’den Tottenham Hotspur’a transferi. Transfer nedeniyle açılan ve o dönemde kulüp başkanı olan Zdravko Mamic’in davasında tanıklık ederek yanlış rakamlar verdiği iddiasıyla 31 yaşındaki orta saha oyuncusu gözaltına alındı.
 
Modric’in takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’nun da geçen hafta 14 milyon euroluk vergi kaçırdığı gerekçesiyle savcılık tarafından ifadesi alınmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz