DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/20°
FacebookXInstagramYouTube

MAHSUN, BEREN'İN TEKLİFİNİ REDDETTİ!

Beren Saat ile başrolünü oynadığı “Gecenin Kanatları” filminin yapım şirketi Boyut Film arasında 1 yıldır süren davanın yeni duruşması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde görüldü. Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat’ın ortağı olduğu Boyut Film, geçen yıl Saat’in başrolünü oynadığı filmin galasına ve promosyon çalışmalarına katılmayarak kendilerini maddi ve manevi zarara uğrattığı gerekçesiyle 30 bin TL tazminat davası açmıştı.

  • | Medya Spot

Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi’nde görülen duruşmada hâkim tarafların ve şahitlerin ifadeleri doğrultusunda dosyanın bilirkişiye tebliğ edilmesine karar verdi. Saat’in, göğüslerinin göründüğü fotoğrafın basına sızdırıldığını öne sürerek protesto ettiği yapımcısıyla arasındaki davayı bilirkişiden çıkacak rapor çözecek.

Boyut Film’in ortağı Murat Tokat ve Mahsun Kırmızıgül, davayı ancak Beren Saat kendilerinden özür dilerse geri çekeceklerini açıklamıştı. Ancak Saat özür dilemeyince Boyut Film, hâkimin sulh teklifini de “Biz haksızlığa uğradık. Başrol oyuncumuz filminin arkasında durmadı. Sektöre örnek olması kaydıyla biz sulh yapmak istemiyoruz” diyerek kabul etmedi.

Arkadaşları Beren Saat’i savunmuştu
Filmdeki rol arkadaşı Murat Ünalmış’ın aleyhine tanıklık yaptığı duruşmada arkadaşları Selçuk Yöntem, Belçim Bilgin, menajeri Rezzan Çankır, yönetmen Hilal Saral Saat’in lehine tanıklık yapmış ve “Beren çok disipli bir oyuncudur. Gala günü de Aşk - ı Memnu dizisinin setindeydi” açıklamasını yapmıştı. MİLLİYET

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz