Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6405
EURO
43,7368
IMKB
9.199,000
ALTIN
4.148,430
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MECLİS'TE IRAK HAFTASI
MECLİS TE IRAK HAFTASI
 
Meclis, bu hafta Irak'taki gelişmeleri kapalı oturumda ele alacak.
 
21.1.2007 - 11:25

TBMM Genel Kurulu, 23 Ocak Salı günü saat 15.00'te toplanarak, akaryakıt kaçakçılığını önlemeye dönük düzenlemeler içeren Petrol Piyasası Kanununda değişiklik yapan tasarının görüşmelerine devam edecek.Genel Kurul, saat 19.00'dan itibaren kapalı oturumda Irak'taki gelişmeleri ele alınacak. AKP ve CHP'nin verdiği önergelerin benimsenmesi sonucunda yapılacak kapalı oturumda, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün Irak'taki durumla ilgili bilgi vermesinin ardından gruplar ve önerge sahipleri görüşlerini ifade edecek. Genel Kurul, kapalı oturum bitimine kadar çalışacak.AKP İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar'ın Devlet İhale Kanununda değişiklik öngören teklifi de bu hafta ele alınacak. Teklif, idarenin ihale gelirini artırmak için kapalı teklif usulünün getirilmesini öngörüyor.Yabancı doktorların Türkiye'de çalışmasına izin veren Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu, Sağlık Personelinin Tazminat ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun ile Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunda değişiklik öngören yasa tasarısı da bu hafta görüşülmesi beklenen düzenlemeler arasında bulunuyor.

TBMM İçtüzüğü'nün “temel kanun” ile ilgili maddesinde değişiklik yapan teklifin de Genel Kurulda görüşülmesi bekleniyor.Genel Kurul, 24 Ocak Çarşamba ve 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00'ye kadar çalışacak.

KOMİSYONLAR

TBMM'deki ihtisas komisyonları gündemlerindeki tasarı ve teklifleri görüşecek. Adalet Komisyonu, Yargıtay Kanununda değişiklik yapılmasını içeren yasa tasarısını 23 Ocak Salı günü ele alacak.

İçişleri Komisyonu, 24 Ocak Çarşamba günü, Karayolları Trafik Kanununda değişiklik yapılmasını içeren yasa tasarısını ele alacak.

Plan ve Bütçe Komisyonu, AKP Tokat Milletvekili Ergün Dağcıoğlu'nun Serbest Bölgeler Kanununa bir madde eklenmesini içeren yasa teklifini 24 Ocak Çarşamba günü görüşecek.

Dilekçe Komisyonu, apartmanların zemin katlarında faaliyet gösteren oto galerilerinin can ve mal güvenliği açısından yarattığı sorunu 24 Ocak Çarşamba günü ele alacak.

AB Uyum Komisyonu, 25 Ocak Perşembe günü, inşaat sektöründeki AB uyum çalışmaları hakkında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yetkililerinden bilgi alacak.

Çocuk ve Gençlerdeki Şiddeti Araştırma Komisyonu, Tunceli YİBO'da meydana gelen cinsel istismar iddialarını yerinde araştıracak.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AĞRI'DA 5,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AKP KAMPINDA TRT KRİZİ

'NAMAZ KILDIM, VURDUM'
»  İŞTE RADİKAL'DE YILMAZ ERDOĞAN'IN MANŞETİ
»  ''BENİ YASİN YÖNLENDİRDİ''
»  FETULLAH GÜLEN'İN CİNAYET YORUMU
»  KATİL SAMAST SUÇUNU İTİRAF ETTİ
»  YAKALANAN KATİLİN İLK GÖRÜNTÜLERİ (VİDEO)
»  VELİ KÜÇÜK: 'DİNK'İ TEHDİT ETMEDİM'
»  ASKER IRAK'A GİRSİN
»  KATİL YAKALANDI, ERDOĞAN RAHATLADI
»  YAZICIOĞLU: ''KATİLİN, ALPEREN OCAKLARI İLE BAĞLANTISI YOK''
»  ZANLI, BABASI İLE KAVGA ETMİŞ
»  KATİL ZANLISI OGÜN SAMAST SAMSUNDA YAKALANDI
»  KATİL ZANLISININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ
»  AVRUPA, FIRTINA'YA TUTULDU
»  ÖLÜM UÇAĞINDAN KURTULAN AKYÜZ, ANKARA'DA
»  SINIR KAPILARINDA DİNK ALARMI
»  POLİS, BERE'Yİ BULDU, İÇİNDEKİ SAÇLARI İNCELİYOR
»  BAŞBAKANLIKTA KAMERALI CEP TELEFONU KRİZİ!
»  HİLLARY CLİNTON RESMEN BAŞKANLIK YARIŞINDA
»  AKP'Lİ ÇÖMEZ,'DEN 'TERÖRE LANET'MİTİNDİ ÖNERİSİ
»  'CENAZESİNİ TÜRK BAYRAĞINA SARALIM'
»  'BU OLAY, DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİ ŞEKİLLENDİRECEK'
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.