DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/17°
FacebookXInstagramYouTube

MELTEM CUMBUL'DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR!

"Labirent" filminde hareketli bir yaşamı olan ajan bir anneyi canlandıran Meltem Cumbul, özel açıklamalarda bulundu.

  • | Medya Spot

Ajanlık mesleğini gerçek hayatında benimsemediğini söyleyen ünlü aktris, "Ajanlık ruhumda yok. O benim gerçekleştirmeye çalıştığım bir karakter. Normal hayatta hiç öyle bir mesleğim olsun istemezdim. Bu role hazırlanırken araştıran, merak eden, duygusunu belli etmeyen, hedefe odaklanan şüpheci yanlarımı kullandım. Bu biçimiyle karakteri hem fiziksel hem de psikolojik açıdan gerçekleştirmeye çalıştım."diyerek açıkladı. Film çekimlerinde en zorlandığı sahnelerin sıcakta yapılan çekimler olduğunu belirten Cumbul, "Mardin’de 47 derecede takip sahnelerinde sıcaktan ötürü zorlandım.  Yoksa gayet uyumluyum. Çalışma ortamı içersinde zorda olsa zorlandığım alanlarda dirayetli davranmaya çalıştım" dedi.

Tarz olarak sadece korku filmlerine sıcak bakmadığını belirten Cumbul, "Benim için iyi olan her türlü hikaye enterase ediyor. Her türlü tarzda oynayabilirim ama  korku filmini seyretmeyi seviyorum içinde yer almak istemem" ifadesini kullandı.

MESNEVİLİK GENLERİMİZDE VAR

Üstünde bir sufinin görüntüsü olan yüzüğüyle dikkat çeken güzel oyuncu, Mesnevilik ve Mevlana’ya meraklı olduğunu söyledi. Cumbul, "Babam Konya’lı Akşehirli mesnevilik genlerimizde olan bir durum. Merakım diye bir şey değil. Genlerimden ötürü varoluş biçimlerimden bir tanesi.  Kadere çok inanan birisiyim. Sadece kalbimin sesini dinlemeye çalışıyorum, o kadar."

Devrik Lady’den teklif almış

Geçtiğimiz yıl bir festival için gittiği Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek’in eşinden "insan ticaretini konu alan bir film çek" teklifi aldığını belirten Cumbul, bu konuda şöyle konuştu; "Devrimden bir hafta önceydi. İnsan tacirleri üzerine yapılan Suzan Mubarek tarafından hazırlanan güzel bir organizasyondu. Ama sanırım yaşanılan olaylar öncelikle daha fazla Mısır’daki fakir halkla ilgilenilmesi gerektiğini gösterdi" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz