Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,1885
EURO
44,5256
IMKB
9.020,000
ALTIN
4.145,890
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MHP'Lİ LÜTFİ TÜRKKAN'DAN ŞOK TWİTT!
MHP Lİ LÜTFİ TÜRKKAN DAN ŞOK TWİTT!
 
MHP Kocaeli Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Türkkan, Futbolda şike davasında yargılanan ve 232 gündür tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le görüştüğünü ve bakanın Yıldırım'la ilgili "Bence tahliye olması lazım, bu kadar bile yatmaması lazım" sözlerini Twitter'dan paylaştı.
 
25.2.2012 - 12:48

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’le yaptığı “şike davası” sohbetinin detaylarını Twitter’dan paylaştı.

MHP Kocaeli Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Türkkan,  Futbolda şike davasında yargılanan ve 232 gündür tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le görüştüğünü ve bakanın Yıldırım'la ilgili "Bence tahliye olması lazım, bu kadar bile yatmaması lazım" sözlerini Twitter'dan paylaştı.  

Türkan, dün Türkiye-AB Karma Parlamentolar Komisyonu Toplantısı için İstanbul Divan Otel’deydi.

Aynı toplantının öğleden sonra oturumuna konuşmacı olarak katılan Ergin’le burada bir araya gelen Türkkan, Ergin’le yaptıkları sohbeti şöyle anlattı:

"Bakan'a CMK'nın sıkıntılı olan 252. maddenin değiştirilmesi gerektiğini ve pimi çekilmiş bir bomba gibi olduğunu söyledim. Hemen ardından Aziz Yıldırım'ı sordum. Bakan da "Kanun da bir sorun yok ama kanunu kullananlar kendilerine verilen yetkileri egzajere edebiliyorlar, sıkıntı kanunda değil, onun kullanım şeklinde. Aziz Yıldırım'ın bana göre tutuklanmaması bile gerekirdi, nitekim yapılan değişikle şike cezaları da indirildi.  Şu ana kadar cezaevinde tutulduğu süre belli bana göre tahliye edilmesi gerekir" dedi.

Türkkan; "Aziz Yıldırım, siz isterseniz serbest bırakılır" sözlerine aldığı karşılığı açıklamadı ancak izlenimlerini hurriyet.com.tr ile paylaştı:

Türkkan' a göre, "Özel yetkili savcılarının bazıları Adalet Bakanı'nın  kontrolünde değil"

İşte Türkkan'ın tvitleri;

"Adalet Bakanı ile başbaşa yaptığımız sohbette, "Bugün Aziz Yıldırım tahliye olur mu Sayın Bakan?" diye direkt bir soru sormuştum. Sayın Bakan, "Bana sorarsan tahliye olması gerek, şikeden verilecek ceza belli, bu kadar bile yatmaması lazım" şeklinde bir cevap verdi. Bunu sizlerle karar öncesi paylaşıp, sürece sıkıntı vermemek istemiştim. Durum budur.!!! "

HÜRRİYET



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÇEVİK BİR'İN GİZLİ EMRİ!

BAŞBAKANLIKTA 'BÖCEK' ARAMASI

KADINA ŞİDDET TASARISI MECLİS'TE
»  TWİTTER'DE TATBİKAT İZLENİMLERİNİ YAZDI
»  BAKANDAN 2. ŞARK GÖREVİ AÇIKLAMASI
»  YÖK BELGELERİNE EL KONULDU!
»  TECAVÜZ KALKIŞAN PATRONUNU BIÇAKLADI!
»  ERDOĞAN'DAN ALİ AYDINLAR'A JEST!
»  VAN'DA KORKUTAN DEPREM
»  GELİR TESTİ SONUÇLANDI!
»  ABDULLAH AVCI'DAN SÜRPRİZ ADAY KADRO
»  128 SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
»  MAHKEMEDEN TAHLİYE SİNYALİ!
»  ''ÖZEL YETKİDE ÖLÇÜ KAÇTI''
»  ''VİZ GELİR TIRIS GİDER''
»  GÜL KAMUFLAJ GİYDİ,TATBİKAT İZLEDİ!
»  AZİZ YILDIRIM SAVUNMASI SONA ERDİ
»  5 yıl sonra gelen ilk
»  KUZEY DÖVÜŞ SAHNESİ İLE SANAL ALEMİ ...
»  BU PARA, BU ÇANTA YA SIĞAR MI?
»  'PSİKOLOJİK RAHATSIZLIK POLEMİĞİ!
»  MECLİS'TEN SERTER İÇİN PROTESTO!
»  20 BİN METREDEN SMS OKUYAN UÇAK!
»  GÖKHAN GÖNÜL: KESİNLİKLE AKLANACAĞIZ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.