DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu8/18°
FacebookXInstagramYouTube

MHP'YE GEZİ TALİMATI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün İstanbul'da Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) topladı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Bahçeli'nin, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili 'Olaylar çıkabilir, bizi içine çekmek isteyebilirler,çok dikkatli olun' uyarılarında bulunduğu belirtildi.

  • | Medya Spot

Zaman'ın haberine göre olayların yakından takip edilmesini isteyen MHP liderinin şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

"Özellikle İstanbul, genç ve öğrenci potansiyeli ile provokasyona müsait bir ilimiz. Terör örgütü PKK'nın da bundan yararlanarak bazı provokasyonlar içine girebileceğini düşünüyorum. MHP üzerine oynayacaklardır. Bizi çatışmanın içine çekmek için uğraş vereceklerdir. Teşkilatımız bu tür tahriklere kapılmamalıdır.”

SEÇİM İTTİFAKI OLMAYACAK

Seçim ittifakı iddialarına da değinen MHP lideri, yerel seçimlerde başka bir parti ile seçim ittifakı yapmayı akıllarından bile geçirmediklerini söyledi. Bu yöndeki söylentilerden hükümeti sorumlu tuttu. Bahçeli, “MHP, hiçbir parti ile ittifak yapmayacaktır. Bu söylentilere kesinlikle itibar etmeyin. MHP, 1296 seçim çevresinde tek başına yarışacaktır.” ifadelerini kullandı.

MYK toplantısında, ‘yeni yerel yönetim anlayışını’ içeren ‘Belediyecilik Vizyon Belgesi’ de parti yönetimine sunuldu. Bu belge ile MHP’nin belediyecilik anlayışında köklü değişiklikler öngörüldüğü ifade edildi. Ancak daha önce Hilal Kart ve 2023 gibi projeleri iktidara kaptırdığını düşünen parti, bu defa yerel yönetimlere ilişkin planını sır gibi saklıyor. Plan, önümüzdeki günlerde, genel merkezde düzenlenecek geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz