DOLAR
50,047
▲%0.06
EURO
56,276
▲%0.11
ALTIN
6651,91
▲%1.78
BIST-100
11473
▼%-0.04
Ankara hava durumu7/12°
FacebookXInstagramYouTube

MHP'de Kritik Gün!

Genel başkanlığa aday olduklarını açıklayan Oğan, Akşener ve Aydın ile Özdağ bugün bir araya gelerek, süreç hakkında ortak strateji belirlemeye çalışacak Toplantıda bundan sonraki süreç hakkında ortak strateji belirlenmeye çalışılacak.

  • | Medya Spot

MHP'de olağanüstü kongre isteyen ve genel başkanlık için adaylıklarını açıklayan eski milletvekilleri Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın ile MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek genel başkanlığa aday olan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, bugün bir araya gelecek.  

 MHP'de olağanüstü kongre sürecinin başında da bir görüşme gerçekleştiren Oğan, Akşener ve Aydın'a bugün Özdağ da eşlik edecek. Muhaliflerin bir büroda akşam saatlerinde yapmayı planladıkları toplantıda, hukukçular ve çağrı heyeti üyeleri de bulunacak.

Görüşmenin ardından muhaliflerin, 15 Mayıs Pazar günü kurultay salonunda olup olmayacaklarına ilişkin bir açıklama yapmaları bekleniyor.
     

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz