DOLAR
49,947
▲%0.08
EURO
55,940
▲%0.06
ALTIN
6444,34
▼%-0.13
BIST-100
11165
▲%0.13
Ankara hava durumu8/15°
FacebookXInstagramYouTube

MHP'il İsimden Dikkat Çeken Paylaşım

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Sedat Peker'in yakın zamanda Türkiye'ye döneceğini ifade etti. Özdemir, "...değerli bir dava ve gönül adamıdır. Allah izin verirse yakında kendisi ve ailesi de vatanımıza kavuşacaktır." dedi.

  • | Medya Spot

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından Sedat Peker ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Peker'in Türkiye'ye dönüş temennisini içeren bir kullanıcı paylaşımını alıntılayan Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ifadelerine işaret etti.

Özdemir paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Genel Başkanımızın her defasında 'Ülküdaşımızdır' dediği, değerli bir dava ve gönül adamıdır. Allah izin verirse yakında kendisi ve ailesi de vatanımıza kavuşacaktır."

Sayın Genel Başkanımızın her defasında “Ülküdaşımızdır” dediği, değerli bir dava ve gönül adamıdır. Allah izin verirse yakında kendisi ve ailesi de vatanımıza kavuşacaktır.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz