DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu10/16°
FacebookXInstagramYouTube

Mansur Yavaş'a Tehdit Gibi Sözler

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı işçi çıkarma hazırlığında olmakla suçlayan AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, ''CHP'li Mansur Yavaş'a bir kez daha sesleniyoruz: Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur" ifadelerini kullandı.

  • | Medya Spot

Mansur Yavaş’ın geçen bir yıl içerisinde 3 bine yakın kişiyi işe aldığını aktaran Fatih Şahin, “Geçen eylül ayında işçi çıkarmaya hazırlanan Mansur Yavaş’ı eğer işçi kardeşlerimizin ekmeğiyle oynarsan Ankara’yı sana dar ederiz” diyerek ‘uyardıklarını’ hatırlattı.

Yavaş’ı şimdi de ‘kaynak bahanesine sığınarak işçi çıkarmaya hazırlanmakla’ suçlayan Şahin, ‘duyduklarına’ dayanarak, şöyle konuştu:

“CHP’li Mansur Yavaş’a bir kez daha sesleniyoruz: Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur. Kimse büyükşehir emekçilerini yalnız sanmasın.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz