DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-2/7°
FacebookXInstagramYouTube

Milliyet'te İşten Çıkarmalar Sürüyor!

Milliyet Gazetesi'ndeki işten çıkartmalar tüm hızıyla sürüyor. Gazete iki isimle daha yolları ayırdı. Milliyet Gazetesi'nde geçtiğimiz perşembe gününden beri yaşanan tensikat depremi bugün de devam etti.

  • | Medya Spot

Gazete,13 yıllık adliye muhabiri Esra Aluş ile deneyimli diplomasi muhabiri Burcu Karakaş'ın işine son verdi.

Her iki isim de işten çıkartıldıklarının haberini Twitter hesaplarından duyurdu.

6 yıllık diplomasi muhabiri olan Burcu Karakaş Twitter'dan şöyle yazdı: "Milliyet tarafından işime son verildi. Vatan'a Milliyet'e ama en çok da bana hayırlı olsun. Gazetecilik adına güzel günler görürüz elbet" ifadelerini kullandı.

Alus,  Twitter hesabından, "Milliyet gazetesinde 13 yıldır süren mesaim bugün son buldu. Özetle "atıldım". Bana hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Milliyet tarafından işime son verildi. Vatan'a Milliyet'e ama en çok da bana hayırlı olsun. Gazetecilik adına güzel günler görürüz elbet.

Milliyet gazetesinde 13 yıldır süren mesaim bugün son buldu. Özetle "atıldım". Bana hayırlı olsun.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz