DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,450
▲%0.42
ALTIN
6606,40
▲%1.08
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Muhsin Yazıcıoğlu Anılıyor

Kuşkulu helikopter kazasıyla hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu bugün vefatının 13. yılında anılıyor.

  • | Medya Spot

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 13. yılında anılıyor. Helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, darbe karşıtı söylemleri ve ilkeli duruşuyla Türk siyasinde iz bıraktı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de, Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlattı:

“Her şeyden önce milletin adamıydı ve milli iradenin yanındaydı. Milli iradeye müdahale edildiği ve herkesin geri durduğu dönemlerde, örneğin 28 Şubat sürecinde cesurca meydana çıktı. (Yazıcıoğlu’nun vefatı) Sadece biz değil, bütün Türkiye kahir ekseriyetle bu hadisenin bir suikast ya da sabotaj olduğuna inanıyor.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz