NTV'de haber spikerliği yapan Nur Tuğba Algül görevinden ayrıldı. Algül, 3 yıldır NTV'de sunuculuk görevini üstlenmişti.
20.11.2014 - 20:12
Nur Tuğba Algül Var mısın Yok musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yaptıktan sonra 18 Nisan 2011'de sunucu olarak transfer olduğu NTV'de canlı yayın arasında 7 Ağustos 2012'de yaptığı gaf nedeniyle bir süre ekrandan uzaklaştırılmış, bir süre sonra tekrar gece haberi sunumuna geri dönmüştü.
ŞEHİT HABERİ VTR'SİNDE ŞARKI SÖYLEMİŞTİ
Medyafaresi.com'da yer alan habere göre gece yarısı saat 02 bülteniyle ekrana gelen NTV spikeri Algül, şehit haberini anons ettikten sonra şarkı söylemeye başlamış ve rejinin de sesi kısmaması üzerine ses ekran başındakilere kadar gitmişti.
ARKADAŞLARINA VEDA ETTİ
Nur Tuğba Algül NTV'deki arkadaşlarıyla vedalaşarak kanalla yollarını ayıran Algül, Instargam hesabından yeni bir kanalda başka bir program sunacağının da mesajını verdi.
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.