DOLAR
49,969
▼%0
EURO
55,961
▼%-0.02
ALTIN
6340,92
▲%0.02
BIST-100
10962
▲%1.88
Ankara hava durumu12/19°
FacebookXInstagramYouTube

NTV'ye Yeni Londra Temsilcisi

Deneyimli gazeteci Gökhan Bozkurt NTV Londra Temsilcisi oldu.

  • | Medya Spot

NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe, Dünyanın Haberi programında Bozkurt’un NTV ailesine katıldığını ilan etti. Başarılı haberci Gökhan Bozkurt bir süredir NTV ekranlarına İngiltere gündemine dair haberleri taşıyordu.

Politikadan, sanata, toplumsal olaylardan spora pek çok alanda haberi farklı bir perspektiften aktaran Bozkurt bundan böyle kanalın Londra Temsilcisi olarak görev yapacak.

NTV’deki programda Yeşiltepe bütün dünyanın dört gözle beklediği 5 G teknolojisi haberinde bir de müjde verdi ve NTV’nin İngiltere yayınlarının Gökhan Bozkurt aracılığıyla 5 G üzerinden yapılacağını duyurdu. Bu Türk televizyonlarında bir ilk olacak.

Mesleğe Ankara’da Ulusal Basın Ajansı’nda başlayan Bozkurt, Tv8, CNN Türk ve Fox Tv’de sokaktan parlamentoya her kademede görev yaptı. İngiltere’ye yerleştikten sonra da Freelance olarak Türk televizyonlarına yayınlar yapmayı sürdürdü. Son yıllarda NTV ile yola devam eden Bozkurt, kanalın Londra Temsilci oldu./kaynak:medyafaresi

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz