DOLAR
50,022
▲%0.05
EURO
56,371
▲%0.67
ALTIN
6359,40
▲%0.88
BIST-100
11024
▲%0.56
Ankara hava durumu11/16°
FacebookXInstagramYouTube

Nejay İşler'in Yeni İmajı

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, Bodrum’da düzenlenen yazar okuması etkinliğinde hayranlarına kitap okudu.

  • | Medya Spot

Bodrum'da yaşamını sürdüren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, genel koordinatörlüğünü yaptığı Bodrum Deneme Sahnesi'nin bir etkinliği olan “Bir yazar okuması” etkinliğinde hayranlarının karşısına çıktı. Saçlarını uzatan İşler'in yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı.

Yıllardır saçlarını uzatmayan ve kısa kestiren İşler’in yeniden saçlarını uzattığı görüldü. Saçının yanı sıra sakallarını da uzatan İşler'in yeni imajı hayranları tarafından da beğenildi.

İşler, Yakaköy'de faaliyet gösteren Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde gerçekleştirilen etkinlikte dünyaca ünlü yazar Charles Bukowski'nin “Dünyanın En Güzel Kızı” isimli kitabından bölümler okudu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz