DOLAR
49,947
▲%0.08
EURO
55,963
▲%0.1
ALTIN
6442,14
▼%-0.16
BIST-100
11165
▲%0.13
Ankara hava durumu8/15°
FacebookXInstagramYouTube

Oktay Kaynarca'ya Uyuşturucu Gözaltısı!

Ünlü isimlere yönelik düzenlenen yeni operasyon kapsamında oyuncu Oktay Kaynarca ile şarkıcı Emel Müftüoğlu dahil 6 kişi gözaltına alındı.

  • | Medya Spot

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir operasyon düzenlendi.

Başsavcılık tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, soruşturma kapsamında;

Oyuncu Oktay Kaynarca, Şarkıcı Emel Müftüoğlu, Neda Şahin, Ali Sert, Rabia Karataş ve Selen Çetinkaya gözaltına alındı.

Yapılan açıklamada şüphelilerin; kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak, uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak, bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek ile kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak suçlarından birini ya da birkaçını işledikleri yönünde değerlendirme yapıldığı bildirildi.

Başsavcılık açıklamasında, soruşturmanın tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğü vurgulandı.

KAYNARCA: 'ALNIM AÇIK, BAŞIM DİK'

Gözaltı haberlerinin ardından Oktay Kaynarca’dan ilk açıklama geldi. Kaynarca, yaptığı kısa açıklamada, “Alnım açık, başım dik” ifadelerini kullandı.

Kaynarca ayrıca, Adli Tıp Kurumu’ndan çıkacak sonuçların tamamlanmasının ardından kamuoyunun bilgilendirileceğini belirterek, uzun yıllardır uyuşturucuyla mücadele ettiğini ve bu kapsamda yürütülen tüm yasal operasyonları desteklediğini ifade etti.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz