Otobüste Tekme Atan Saldırgan Tutuklandı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul’da evine giderken otobüste bir saldırganın tekmeli saldırısına maruz kalan Ayşegül T. ile telefonda görüştü. Öte yandan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
- | Medya Spot
Saldırıya uğrayan Ayşegül T.’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Kaya, “Kadına şiddet her ne sebeple olursa olsun kabul edilemez. Bakanlık olarak olayın takipçisi olacağız” dedi.
Kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi için Bakanlık olarak tavizsiz bir şekilde çalışmalar yaptıklarını söyleyen Bakan Kaya, Bakanlık olarak Ayşegül T. ve diğer şiddet mağduru kadınlarımızın yanında olduklarını belirtti.

YORUMLAR
Yorum Yap