|
|
 |
 |
| |
| DOLAR |
| 42,2453 |
 |
|
 |
| EURO |
| 49,1257 |
 |
|
 |
| IMKB |
| 10.566,000 |
 |
|
 |
| ALTIN |
| 5.551,470 |
 |
|
|
|
Şehir Seçimi

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
| |
| PERİNÇEK: "BAHÇELİ MİT AJANI"
|
 |
 |
 |
|
|
|
| İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkeş’in Devlet Bahçeli’nin MİT görevlisi olduğunu yazdığı bir mektubu var,Bahçeli’nin belli bağlantıları çeşitli sabıkalarıyla ortaya çıktı." |
| |
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
İnternetten yayın yapan Açık Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Birsen Altıner'in sorularını yanıtlayan Perinçek, milliyetçilik, Kızıl Elma ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Doğu Perinçek, Kızıl Elma ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı: "Kızıl Elma dediğiniz olay anti emperyalizm demek. Hiçbir zaman MHP ve İşçi Partisi yan yana gelmedi. Sadece Kızıl Elma mitinglerine ülkücü gençler geldi. Devlet Bahçeli’ye isyan ederek, onlarla savaşarak geldiler."
"Kızıl Elma adını ben bulmuş ve benimsemiş değilim. Bu adı Amerika taktı. İsim babası değilim ama fikir babasıyım. Kızıl Elma’yı kimse yok edemez. Çünkü Türkiye’nin, Türk halkının emperyalizme karşı duruşudur Kızıl Elma."
İşçi Partisi lideri, MHP ile ilgili fikrini sorulması üzerine şunları söyledi: "MHP yüzde 20 oy aldı. MHP’nin tabanı yoksul bir tabandır. Onları dışlayarak solculuk yapamam, yapılmaz zaten. Devlet Bahçeli halen Amerikan planının içindedir ama, MHP tabanı Irak’ın da İran’ın da toprak bütünlüğünden yana. Komşularımız parçalanırsa biz de parçalanırız demeye başladılar."
MHP tabanı hakkında bunları söyleyen Perinçek, Devlet Bahçeli hakkında ne düşünüyordu? "Alpaslan Türkeş’in Devlet Bahçeli’nin MİT görevlisi olduğunu yazdığı bir mektubu var. Gerçekten de Devlet Bahçeli’nin belli bağlantıları çeşitli sabıkalarıyla ortaya çıktı. Vatanını seven birisi Türkiye’yi Avrupa kapısına bağlar mı? Batıdan gelen emirlerle çiftçiye tütün diktirmeyen, pancar ektirmeyen, Merkez Bankası’nı tasfiye eden, uyum yasalarını çıkaran, Kıbrıs’ın, Ege’nin verilmesine ön ayak olan hep MHP oldu."
Son zamanlarda MHP Genel Başkanlığı için Ümit Özdağ'ın adı geçiyordu. Perinçek, Özdağ ile ilgili de şunları söyledi: "Ümit Özdağ, Yeni Çağ’da bir yazı yazmış. Diyor ki, ‘Amerika ile beraber İran’ı parçalayalım’. Benim için bu yazıyı yazan adam Türkiye düşmanı demektir. İran’ı parçalayan Türkiye’yi parçalar."
Acaba Doğu Perinçek'in MHP içinde ehven-i şer diyeceği bir kişi var mıydı? "Ehven-i şer diye bir şey yok. İşçi partisi var ve MHP’nin içinde vatanını seven yurttaşlarımız var. Zaten onlar teker teker ayrılıyor ve İşçi Partisi’ne katılıyor."
Ulusal Kanal
 |
|
|
|
 |
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
 |

Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
 |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
 |
|
 |
|
Bu kategorideki diğer haberler |

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
| ÇOK OKUNANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
Almanya'da anne ve 2 çocuğunun zehirlenerek öldüğü olayda soruşturma derinleşiyor. Ailenin kaldığı ... |
 |
|
 |
 |
|
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda Türkiye, Bulgaristan'ı ağırladı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan ... |
 |
|
 |
k1.jpg) |
|
12 binden fazla Starbucks çalışanı greve gitti; Mamdani'den destek: Sözleşme yoksa kahve de yok |
 |
|
 |
 |
|
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, bazı milletvekillerinin diplomalarının sahte olduğu yönündeki ... |
 |
-
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
| YAZARLAR |
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
 |
 |
| ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
Almanya'da anne ve 2 çocuğunun zehirlenerek öldüğü olayda soruşturma derinleşiyor. Ailenin kaldığı ... |
 |
|
 |
 |
|
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda Türkiye, Bulgaristan'ı ağırladı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan ... |
 |
|
 |
 |
|
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, bazı milletvekillerinin diplomalarının sahte olduğu yönündeki ... |
 |
|
 |
k1.jpg) |
|
12 binden fazla Starbucks çalışanı greve gitti; Mamdani'den destek: Sözleşme yoksa kahve de yok |
 |
-
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
| ANKET |
|
|
 |
 |
|
|
|
| |
 |


 |
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
 |
|
| |
|